Kategóriák megjelenítése

Maped Creativ Secret Mosaics Jewellery box kincskészlet

A termék kódja:01449907056
Gyártó:Maped

Kreatív készlet Maped Creativ Secret Mosaics Ékszerdobozsal illusztrált kincsesláda, színes tündérekkel, pillangókkal és egyszarvúkkal díszítve, amelyek öntapadó mozaikkockákkal várnak díszítésre.
Ideális a kézügyesség és a finommotorika fejlesztésére.
Alkalmas gyermekek számára 5 éves kortól.

A mozaik hozzáadásának helyei előre meghatározottak és színkóddal vannak ellátva. A pénztárgép forgácslapból készült, mely sima papírral van bevonva, mely kívülről nyomtatott.
A készlet tartalma:

 • titkos láda = kincsesláda
 • 9 színes lap öntapadó hab mozaikkockákból
 • két kulccsal zárható
 • A pénztárca mérete: 15 x 12 x 13,5 cm (hossz x szélesség x magasság) 

  A Maped Creativ a francia Maped márka kreatív készleteinek gyűjteménye, amely a minőségi iskolai és irodai kellékek hagyományos gyártója. A Maped Creativ kollekció több vonalon kínál kreatív élvezetet gyerekeknek 1 éves kortól - EARLY AGE kiadás, 6 év feletti korig - BOARD ACTIVITIES kiadás. A MINIBOX kiadás alkalmas ajándék minden gyermekes család látogatására. A 4 éves és annál idősebb gyermekek számára készült COLOR PLAY kiadás a kreatív alkotás határait feszegeti a további játékhoz.

  Legfrissebb híreink

  09.11.

  Gyerek ágynemű - amit jó tudni

  Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

  23.08.

  Füzettartók vagy füzetboxok?

  Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

  15.08.

  Oxybag új kollekció 2023

  Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

  MenuX

  InformaceX