Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Bagmaster iskolatáskák és hátizsákok

A Bagmaster márka iskolatáskái és hátizsákjai között az alsó és felső tagozatosok, valamint az idősebb diákok is egyaránt találnak maguknak megfelelőt. Cseh gyártó kiváló minőségű termékeiről van szó. A gyártó a legtöbb táskára 3 év garanciát vállal.

A Bagmaster hátizsákok két- vagy háromrekeszesek, merev aljúak. Kínálatunk rengeteg termékcsaládot ölel fel, melyek méretükben, felszereltségükben és hátrész-kialakításukban különböznek. Az első és második osztályosoknak a Gen és Galaxy modelleket ajánljuk, a magasabb elsősöknek, illetve a harmadikosoknak pedig az Alfa modell, a 2021-es év újdonságai, a Lumi és a Niny, esetleg a Polo iskoláska lehet megfelelő. A harmadik - ötödik osztályosoknak második hátizsákként a Mercury, az Element, a Maxvell és a Boston termékcsaládokat javasoljuk. Az alsó és felső tagozat közötti átmenetre a Theory modellek szolgálnak, a felsősöknek és idősebb diákoknak pedig már az Energy, Supernova, Digital hátizsákokat, illetve a magas minőségű BAG széria modelljeit ajánljuk. A termékek áttekintésekor javasoljuk a méret szerinti szűrőnk használatát.

Az általunk forgalmazott Bagmaster iskolatáskák, a LIM és Epson termékcsalád modelljei az apróbb növésű gyermekek számára lettek kifejlesztve. A táskák klasszikusan egy főrekesszel, elülső- és oldalzsebekkel rendelkeznek. A 2021-es kollekció új hátizsákjai, a 2020-as hátizsákjai alsósoknak.
Őszi újdonság 2021 - ergonómiával rendelkező hátizsák modellek Lumi 21c, Lumi 21d, amelyet a gyermekrehabilitáció vezető cseh szakértőjével, a MUDr. Kateřina Smíšková, együttműködésben fejlesztettek ki.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 7Következő
Bagmaster BAG 21 A iskola hátizsák és kulacs ingyénAjándék
27014 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Bagmaster BAG 21 B iskola hátizsák és kulacs ingyénAjándék
27014 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Bagmaster BAG 21 C iskola hátizsák és kulacs ingyénAjándék
27014 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

06.09.

Bagmaster 2021 – új diák hátizsákok felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

A 3 éves garanciát kínáló hagyományos cseh márka praktikus modelleket, minőséget és megfizethető árat kínál diákoknak.

01.09.

2021-es kollekció: Hama iskolatáska elsősöknek és Coocazoo iskolatáska

A Hama, Step by Step és Coocazoo márkák évek óta egyet jelentenek a minőséggel az iskolatáskák és aktatáskák területén.

23.08.

LEGO iskolatáskák 2021-es új kollekciója elsősöknek

A gyerekek imádják a LEGO-t! Kínálatunkban iskolába és szabadidős tevékenységekre alkalmas iskolatáskákat és hátizsákokat talál.

MenuX

InformaceX