Bagmaster iskolatáskák és hátizsákok

Iskolai hátizsákokat kínálunk elsősöknek, felsősöknek és diákoknak, valamint iskolatáskákat. Egyenként vagy szettben kínáljuk őket, amelyekre 3 év garanciát vállalunk. Ezek egy cseh cég kiváló minőségű termékei, minimális reklamációval.

Az iskolatáskákat elsősöknek kisebb gyerekeknek tervezték -  PRIM termékcsalád. Számos iskolai hátizsák létezik, amelyek méretben, felszereltségben és hátpárnázottságban különböznek. A Dopi sorozat az 1-3. osztályosok számára készült, a 2023 Beta, Lumi és Vega modellek pedig a magas elsősök vagy a harmadik osztályosok számára. Mindegyik hátizsák levehető hálós csípőövvel rendelkezik.

Felsős iskolatáskák a 3-5. osztályosok számára a Porto modell, vagy a régebbi Mercury és Maxvell. Az 1.-2. tagozat közötti átmenetet a régebbi Theory termékcsalád biztosítja. Iskolai hátizsákként felső tagozatnak és diákoknak ajánljuk az Energy, Supernova, Digital és a kiváló minőségű BAG sorozatot vagy Flick. A legmagasabb diákhátizsák a Lincoln. A keresés során javasoljuk a méret szerinti szűrést.

2022 óta a Bagmaster táskák jobb ergonómiával rendelkeznek, amelyet a cseh gyermekrehabilitációs szakértővel, Dr. Katarína Smíškovával együttműködve fejlesztettek ki.
 

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 7Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX