Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Bagmaster iskolatáskák és hátizsákok

A Bagmaster márka iskolatáskái és hátizsákjai között az alsó és felső tagozatosok, valamint az idősebb diákok is egyaránt találnak maguknak megfelelőt. A cseh gyártó minőségi termékeinek többségére 3 év garanciát vállal. A modellek általában szettben kaphatók.

Az általunk forgalmazott Bagmaster iskolatáskák, a LIM és Epson termékcsalád modelljei az apróbb növésű gyermekek számára lettek kifejlesztve. A táskák klasszikusan egy főrekesszel, elülső- és oldalzsebekkel rendelkeznek.

A Bagmaster hátizsákok két- vagy háromrekeszesek, merev aljúak. Kínálatunk rengeteg termékcsaládot ölel fel, melyek méretükben, felszereltségükben és hátrész-kialakításukban különböznek. Az első és második osztályosoknak a Polo és Galaxy modelleket ajánljuk. A Polo táskák belső kialakításukban megfelelnek a klasszikus iskolatáskáknak, egy főrekesszel, abban mozgatható válaszfallal rendelkeznek. A harmadik és negyedik osztályosoknak az Alfa, Mercury, Element és Maxvell termékcsaládokat javasoljuk. Az alsó és felső tagozat közötti átmenetet szolgálják a Theory modellek, a felsősöknek és idősebb diákoknak pedig már az Energy, Supernova, Digital hátizsákokat, illetve a magas minőségű BAG széria modelljeit ajánljuk. A termékek áttekintésekor javasoljuk a méret szerinti szűrőnk használatát.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 6Következő

Legfrissebb híreink

01.10.

Nikidom Roller – innovatív iskolatáskák két keréken

Ergonomikus, praktikus, strapabíró és jópofa.A gurulós iskolatáska tényleg leveszik gyermeke válláról a terhet.

09.09.

CoocaZoo - Egészséges hát kompromisszumok nélkül

Kényelmes viselet, praktikus dizájn, tökéletes ergonómia és minőségi anyagok, mindez a Hama védjegye alatt

23.07.

Oxybag táskák minden korosztálynak

Új termékcsaládok, új dizájn, új szabás, új motívumok. Ezt kínálja a 2019-es kollekció.

MenuX

InformaceX