Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Bagmaster iskolatáskák és hátizsákok

A Bagmaster márka iskolatáskái és hátizsákjai között az alsó és felső tagozatosok, valamint az idősebb diákok is egyaránt találnak maguknak megfelelőt. A cseh gyártó minőségi termékeinek többségére 3 év garanciát vállal. A modellek általában szettben kaphatók.

Az általunk forgalmazott Bagmaster iskolatáskák, a LIM és Epson termékcsalád modelljei az apróbb növésű gyermekek számára lettek kifejlesztve. A táskák klasszikusan egy főrekesszel, elülső- és oldalzsebekkel rendelkeznek.

A Bagmaster hátizsákok két- vagy háromrekeszesek, merev aljúak. Kínálatunk rengeteg termékcsaládot ölel fel, melyek méretükben, felszereltségükben és hátrész-kialakításukban különböznek. Az első és második osztályosoknakPolo és Galaxy modelleket ajánljuk. A Polo táskák belső kialakításukban megfelelnek a klasszikus iskolatáskáknak, egy főrekesszel, abban mozgatható válaszfallal rendelkeznek. A harmadik és negyedik osztályosoknak az Alfa, Mercury, Element, Boston és Maxvell termékcsaládokat javasoljuk. Az alsó és felső tagozat közötti átmenetet szolgálják a Theory modellek, a felsősöknek és idősebb diákoknak pedig már az Energy, Supernova, Digital hátizsákokat, illetve a magas minőségű BAG széria modelljeit ajánljuk. A termékek áttekintésekor javasoljuk a méret szerinti szűrőnk használatát.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 6Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

06.08.

Új 2020-as Oxybag iskolatáska modellek elsősöknek

Szeretik a kislányok a Jégvarázst a kisfiúk pedig az Így neveld a sárkányodat? Akkor az új Oxybag motívumoktól izgatottak lesznek!

15.07.

Herlitz 2020 - iskolatáskák új kollekciója az elsősök számára

A Herlitz precíz német varrása, a gyakorlatiasság és a megfelelő ergonómia ismét nem okozott csalódást!

30.04.

Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Az elsősöknek való iskolatáskák, közkedvelt hátizsákok és más iskolaszerek specialistájának, a Stil gyártónak idei kínálata

MenuX

InformaceX