Gyermek maszkok a kínálatunkban! Védjük egymást.
Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Bagmaster iskolatáskák és hátizsákok

A Bagmaster márka iskolatáskái és hátizsákjai között az alsó és felső tagozatosok, valamint az idősebb diákok is egyaránt találnak maguknak megfelelőt. A cseh gyártó minőségi termékeinek többségére 3 év garanciát vállal. A modellek általában szettben kaphatók.

Az általunk forgalmazott Bagmaster iskolatáskák, a LIM és Epson termékcsalád modelljei az apróbb növésű gyermekek számára lettek kifejlesztve. A táskák klasszikusan egy főrekesszel, elülső- és oldalzsebekkel rendelkeznek.

A Bagmaster hátizsákok két- vagy háromrekeszesek, merev aljúak. Kínálatunk rengeteg termékcsaládot ölel fel, melyek méretükben, felszereltségükben és hátrész-kialakításukban különböznek. Az első és második osztályosoknakPolo és Galaxy modelleket ajánljuk. A Polo táskák belső kialakításukban megfelelnek a klasszikus iskolatáskáknak, egy főrekesszel, abban mozgatható válaszfallal rendelkeznek. A harmadik és negyedik osztályosoknak az Alfa, Mercury, Element, Boston és Maxvell termékcsaládokat javasoljuk. Az alsó és felső tagozat közötti átmenetet szolgálják a Theory modellek, a felsősöknek és idősebb diákoknak pedig már az Energy, Supernova, Digital hátizsákokat, illetve a magas minőségű BAG széria modelljeit ajánljuk. A termékek áttekintésekor javasoljuk a méret szerinti szűrőnk használatát.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 8Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

30.04.

Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Az elsősöknek való iskolatáskák, közkedvelt hátizsákok és más iskolaszerek specialistájának, a Stil gyártónak idei kínálata

24.02.

Bagmaster 2020 – Új iskolatáskák és hátizsákok minden kisiskolásnak

A gyártó az idei évben egy sor vadi új iskolai hátizsákot dob piacra - az alsó tagozatosok nagy örömére. Cikkünkben a modellek előnyeit és hátrányait is megmutatjuk.

01.10.

Nikidom Roller – innovatív iskolatáskák két keréken

Ergonomikus, praktikus, strapabíró és jópofa.A gurulós iskolatáska tényleg leveszik gyermeke válláról a terhet.

MenuX

InformaceX