Kategóriák megjelenítése
Építőkészlet MERKUR 3 30 modellek 307 db

Építőkészlet MERKUR 3 30 modellek 307 db

A termék kódja:34000003
Gyártó:Merkur Toys
Anyag:Fém
Univerzális egyrétegű klasszikus építőkészlet - a legkisebb a nagy építőkészletek közül. Olyan alkatrészeket tartalmaz, mint a szalagok, ívek, lemezek, szögek, kis kerekek, gumiabroncsok stb., beleértve a csavarokat és anyákat. A készlet tartalmaz egy tájékoztató füzetet, amely 30 különböző modell, például szalagfűrész, kocsi, daru, teherautó, lift stb. építéséhez tartalmaz utasításokat. A kézikönyv elején olyan alapvető műveletek kerülnek leírásra és bemutatásra, mint az alkatrészek csatlakoztatása, ellenanya használata, kábelfogaskerekek megoldása, tengelyek csapágyba helyezése stb.
Doboz mérete: 36 x 26 x 5,5 cm
6 éves kortól alkalmas

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX