Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Peppa Malac

Peppa Malacról, családjáról és barátairól szóló rajzfilm. Mindegyik barátja más-más emlősfajt képvisel, és mindannyian annyi idősek, mint ő. Arcátlan, néha rosszindulatú és nem szereti elismerni, ha másnak van igaza. Kisebb testvére Zsoli névre hallgat, két éves. Már születése óta mindig nála van a dinoszaurusza, akit Dínó bácsinak hív.
Papa malac szemüveget visel, és amikor elhagyja azt, nagyon bosszús és rosszkedvű. Sokat eszik, így nagy hasa van. Szereti a kirándulásokat és a piknikeket, alkalmazottként dolgozik egy matematikai irodában. Mama malac szempillái hosszúk és feketék, narancssárga ruhát és fekete cipőt visel. Kedves, gondoskodó és igazságos.
A szereplők ruhát viselnek, házakban laknak, autókat vezetnek, azonban mégis megőrzik az általuk képviselt állatok bizonyos jellemzőit. Beszéd közben Peppa röfög, és más állatok is a fajra jellemző hangokat adnak ki.
Kínálatunkban ágyneműhuzatokat talál, fürdést követően pedig bátran használhatja a fürdőlepedőt vagy a poncsót. Ha kirándulni megy, ne feledjen tízórait magával vinni, amelyet a licences uzsonnás dobozba csomagolhat. Sőt, még a puzzlet is magával viheti! Kínálatunkban ezzel a motívummal díszített társasjátékokat, plüssöket és párnákat is talál.
Oldal 1 z 2Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

20.03.

Tavaszi alkotás

Készítsen tavaszi és húsvéti dekorációkat gyermekeivel, hogy feldíszítse a házát és szórakoztassa a gyerekeket.

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

MenuX

InformaceX