Peppa Malac

Peppa Malacról, családjáról és barátairól szóló rajzfilm. Mindegyik barátja más-más emlősfajt képvisel, és mindannyian annyi idősek, mint ő. Arcátlan, néha rosszindulatú és nem szereti elismerni, ha másnak van igaza. Kisebb testvére Zsoli névre hallgat, két éves. Már születése óta mindig nála van a dinoszaurusza, akit Dínó bácsinak hív.
Papa malac szemüveget visel, és amikor elhagyja azt, nagyon bosszús és rosszkedvű. Sokat eszik, így nagy hasa van. Szereti a kirándulásokat és a piknikeket, alkalmazottként dolgozik egy matematikai irodában. Mama malac szempillái hosszúk és feketék, narancssárga ruhát és fekete cipőt visel. Kedves, gondoskodó és igazságos.
A szereplők ruhát viselnek, házakban laknak, autókat vezetnek, azonban mégis megőrzik az általuk képviselt állatok bizonyos jellemzőit. Beszéd közben Peppa röfög, és más állatok is a fajra jellemző hangokat adnak ki.
Kínálatunkban ágyneműhuzatokat talál, fürdést követően pedig bátran használhatja a fürdőlepedőt vagy a poncsót. Ha kirándulni megy, ne feledjen tízórait magával vinni, amelyet a licences uzsonnás dobozba csomagolhat. Sőt, még a puzzlet is magával viheti! Kínálatunkban ezzel a motívummal díszített társasjátékokat, plüssöket és párnákat is talál.
Oldal 1 z 2Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX