Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

dinoszauruszok

DINOSZAURUSZOK
A régóta kihalt dinoszauruszok visszatértek közénk a mezozoikum időszakából, és a fiúk és a lányok körében is nagyon népszerűvé váltak. Valószínűleg nem találunk senkit, aki ne hallott volna a tirannoszauruszról vagy a triceratopszról. Kínálatunkban számos T-REX motívummal díszített iskolaszert talál - az iskolatáskáktól az A4-es és A5-ös füzettartókon, a számtálcákon és betűrendezőkön, a tolltartókon és a tornazsákokon át egészen az uzsonnás dobozokig és a kulacsokig. Közkedvelt Jurassic World licenc termékeket is talál kínálatunkban, ide tartoznak többek között az iskolaszerek és az iskolatáskák, valamint az ágyneműhuzatok. Dinoszauruszos játékokat, Pexetrio játékot, kifestőt és matricákat, valamint dinoszauruszos hátizsákokat is kínálunk.

Oldal 1 z 7Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

MenuX

InformaceX