dinoszauruszok

DINOSZAURUSZOK
A régóta kihalt dinoszauruszok visszatértek közénk a mezozoikum időszakából, és a fiúk és a lányok körében is nagyon népszerűvé váltak. Valószínűleg nem találunk senkit, aki ne hallott volna a tirannoszauruszról vagy a triceratopszról. Kínálatunkban számos T-REX motívummal díszített iskolaszert talál - az iskolatáskáktól az A4-es és A5-ös füzettartókon, a számtálcákon és betűrendezőkön, a tolltartókon és a tornazsákokon át egészen az uzsonnás dobozokig és a kulacsokig. Közkedvelt Jurassic World licenc termékeket is talál kínálatunkban, ide tartoznak többek között az iskolaszerek és az iskolatáskák, valamint az ágyneműhuzatok. Dinoszauruszos játékokat, Pexetrio játékot, kifestőt és matricákat, valamint dinoszauruszos hátizsákokat is kínálunk.

Oldal 1 z 7Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX