Kategóriák megjelenítése
BAAGL Tritan Harry Potter Halál ereklyéi kulacs

BAAGL Tritan Harry Potter Halál ereklyéi kulacs

A termék kódja:A-31805
Gyártó:Baagl Presco Group
A megfelelő kulacs nem hiányozhat az iskolai felszerelésből - a BAAGL palackja pedig alkalmas iskolába és kirándulásra, sportklubba egyaránt.

A zárható fedél egy csepp italt sem ereszt ki, ill. garantálja az egyszerű és intuitív használatot. Az üveghez tartozik még egy szűrő is, aminek köszönhetően a palackot málnához is használhatod gyümölccsel vagy teával (az anyag meleg italokhoz is alkalmas). A palackhoz egy pánt is kapcsolódik a kényelmes kézben tartás érdekében.

A tanúsított tritán anyag garantálja az ital maximális biztonságát és minőségét, mert nem áraszt kellemetlen műanyagszagot, mint a többinél. műanyagból készült, és nem tartalmaz egészségre ártalmas anyagokat (BPA, PVC, ftalátok és mások). Más tritán termékeket is használnak az egészségügyben.

A palack használatával csökkenti az egyszer használatos PET-palackokból származó műanyaghulladék mennyiségét, ezzel is segítve a keletkező műanyag hulladék mennyiségének csökkentését, ami eddig többnyire megszűnik hulladéklerakókban, szemétégetőkben vagy gyakran a természetben.

A palack térfogata 500 ml.

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX