Baagl hátizsákok diákoknak

A Baagl hátizsákok a piacon lévő legfiatalabb hátizsák márka termékei. A cseh Presco Group s.r.o. gyártóról van szó, amely Ázsiában kezdte gyártani a hátizsákokat, majd bővítette az irodai és iskolai kellékek kínálatát.

Baagl tanúsítvánnyal rendelkező, sikeres formatervezésű iskolatáskákat és hátizsákokat kínál. Amennyiben Amennyiben ezek a hátizsákok felkeltették érdeklődését, a 3-5. osztályos tanulóknak a Core és a Skate modelleket javasoljuk, amelyek szépen ülnek a körülbelül 135 cm magas gyerekek hátán.

Az elsősöknek szánt iskolatáskák magasabb diákoknak alkalmasak. Minden modell behúzható pántokkal ellátott, amelyeket jól be kell húzni, valamint sínen elhelyezett mellkaspánttal is kiegészítettek. Önállóan és 3-darabból álló szettben is megvásárolhatóak, a szett tornazsákot, valamint tolltartót is tartalmaz. Ezen felül további, azonos motívumban pompázó iskolaszereket is vásárolhat. A Shelly hátizsák kivételt képez, ez ugyanis átlagos magasságú elsősöknek is megfelelő.
A kínálatot a divatos szabású és színű RPET városi hátizsák, az egyszínű iskolai hátizsákok, valamint a szabadidős hátizsákok zárják.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 1
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX