BAAGL iskolatáskák

A Baagl hátizsákok a piacon jelen lévő legfiatalabb márka termékei. A cseh Presco Group s.r.o. gyártó gyártja őket, amely Ázsiában kezdte el gyártani ezeket a táskákat, majd így bővítette az irodai és iskolai felszerelések választékát.

Baagl sikeres formatervezésű iskolatáskákat elsősöknek és iskolába alkalmas hátizsákokat kínál. Amennyiben felkeltették érdeklődését ezek a hátizsákok, a 3 - 5. osztályos tanulók számára a Core és a Skate hátizsákok megvásárlását javasoljuk, amelyek 135 cm körüli magasságú gyerekeknek ideálisak.

Az elsősöknek szánt iskolatáskák magasabb gyermekeknek alkalmasak. Minden egyes modell behúzható hevederrel kiegészített, amelyeket jól meg kell húzni, ezen felül a táskákon sínen elhelyezett mellkasi pánt is található. Önállóan, vagy 3-részes szettben vásárolhatja meg őket, a szettben azonos dizájnú tornazsák, tolltartó és egyéb iskolaszerek találhatóak. A Shelly modell kivételt képes, ez ugyanis standard magasságú diákoknak is megfelelő.
A kínálatot a modern szabású és színű RPET városi hátizsákok, az egyszínű iskolai hátizsákok, valamint a szabadidőre szánt hátizsákok zárják. 
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 8Következő
Baagl Ergo Robotok iskolatáska szett, uzsonnás doboz ajándékbaAjándék
41 862 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Iskolatáska Baagl Ergo Flamingók, uzsonnás doboz ajándékbaAjándék
40 931 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Baagl Cubic ZenAjándék
34 466 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Iskolatáska Baagl Coolmate RubyAjándék
29 276 Ft
Elérhetőség: 2 nap
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX