Kategóriák megjelenítése
PopSockets PopMount 2 Multi-Surface, univerzális tartó, fehér - minden típusú PopSockets-h

PopSockets PopMount 2 Multi-Surface, univerzális tartó, fehér - minden típusú PopSockets-h

A termék kódja:43118100
Gyártó:Hama
Ez az INNOVATED tartó minden típusú PopGrips-hez alkalmas.
Lehetővé teszi a telefon szinte bármilyen függőleges felülethez történő rögzítését. Helyhez kötött kerékpárhoz, amely élvezetesebbé teszi az edzést, egy konyhai szekrényhez, videó receptekhez, egy fürdőszoba tükörhöz, a videofelvételekhez a festési folyamattal, egy autófedélzethez, fejfedőhöz, falhoz vagy bármilyen sima felülethez. Könnyen beillesztheti a telefont a mellékelt PopSocket-vel a tartóba, és ugyanolyan könnyen veheti le. Csak ügyeljen arra, hogy csak a ragasztás után 8 órával kezdje el használni.

- ALKALMAZHATÓ: PopGrip Original, Gen.2, Backspin (forgó), Disco Crystal (3D disco ball), Acetate, kristályokkal (ametiszt, rózsafa, lapis), alumínium (alumínium), fém gyémánt (3D alumínium gyémánt), zománc (fémes, zománcozott), fólia konfetti (gyantába ágyazott csillogás), préselt virág (gyantába ágyazott virágcserép), PopMirror (tükörrel), fényvisszaverő (fényvisszaverő felülettel), tidepool (csillogás folyadékban), fémszál gyantában), Carbon Fiber, PopWallet (kártya / névjegykártya tok) és PopWallet + (kártya / névjegykártya tokja, beépített PopGrip Gen. 2)

- NEM alkalmas: PopMinis (3 kicsi popsok), PopThirst doboz / tartó és kupa / üvegtartó számára

- kiváló minőségű, 3M ™ ragasztós felületű márka
- anyag: műanyag
- Fehér színLegfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX