Kategóriák megjelenítése
PopSockets PopGrip Gen.2, Dove fehér márvány, fehér-fekete márvány

PopSockets PopGrip Gen.2, Dove fehér márvány, fehér-fekete márvány

A termék kódja:43119600
Gyártó:Hama
Dove White Marble - műszaki adatok:
- Második generációs PopSocket kivehető felsővel (külön felsők találhatók PopTop Gen.2 név alatt, cserélhető felső)
- méretek: átmérő: 3,97 cm, magasság: 0,7 cm (nem kihúzva), ill. 2,4 cm (kinyújtva)
- anyaga: műanyag
- a ragasztóalap színe: fekete
- a kivehető felső színe / motívuma: fehér-fekete márvány

Értesítés!
Csak akkor ragaszkodik az Apple iPhone 11 Pro és az Apple iPhone 11 Pro Max készülékhez, ha megfelelő esetben vannak. Ragaszkodik az Apple iPhone 11-hez.

Cserél vagy nem cserél?
Most kétféle PopSocket-t kínálunk: ÚJ eltávolítható felsővel (PopGrip Gen.2-nek hívjuk) és eredetivel (eredeti PopGrip-nek hívjuk).
A kivehető felső PopSockets lehetővé teszi a felső cseréjét hangulatának vagy ruházatának megfelelően, vagy ha vezeték nélküli töltőt szeretne használni, miközben az eredeti Popsockets összes előnyével rendelkezik.

PopGrip Gen.2
- a tetejének egyszerű eltávolításának köszönhetően (lefelé nyomtatva és elfordítva) a mobiltelefon vezeték nélküli töltővel is feltölthető, még akkor is, ha a PopSocket hangolja
- cserélje ki a felsőt a hangulata, a ruhája szerint, vagy csak azért, hogy ne váljon szokatlanná
- Biztonságos és szilárd fogást kínál, így egy kézzel írhat, vagy jobb fényképeket készíthet
- Ha állványként használja, akkor videókat nézhet úgy, hogy nem kell a telefont tartania
- lehúzható és újraragasztható a legtöbb eszközre és borítóra (VIGYÁZAT! Nem kell megfelelően ragaszkodnia szilikon burkolatokhoz vagy vízálló bevonattal)
- kompatibilis az összes általunk kínált PopSockets tartóval (PopMount Multi-Surface - ragasztó, PopMount Car Vent - autó szellőzőrácshoz)
- A legjobb, ha ragaszkodunk a sima kemény borításokhoz
- nem tapadhatnak megfelelően vagy egyáltalán nem a szilikon burkolatokhoz, egyenetlen felületű vagy markáns textúrájú burkolatokhoz és sok puha borításhoz
- a csomag tartalmaz egy ragasztókereket, amelyet közvetlenül a telefonhoz lehet ragasztani, amelynek üveg hátlapja van (először a telefont, majd a kerékhez ragasztja a PopSocket-et); ha a ragasztókereket nem tartalmazza a csomag, akkor a PopSocket új, továbbfejlesztett technológiával ellátott ragasztóval van felszerelve, és a kerékre már nincs szükség

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX