Kategóriák megjelenítése
Mikado 41db egy tokban

Mikado 41db egy tokban

A termék kódja:00850086
Gyártó:Bonaparte
Anyag:Műanyag

Az egész botköteget kiegyenesítik, megfogják az egyik tenyerével, majd hirtelen elengedik a kezéből egy asztallapon vagy más szőnyegen. A botok eltalálták az asztalt, majd az ellenfelek egyesével kihúzták a kupacból. A rossz dobást kétszer meg lehet ismételni. Ha más bot mozog húzás közben, az ellenfél folytatja a játékot. Miután megszerezte a Mandarin vagy Mikado nevű botot (fekete vagy zöld), segíthet mások elengedésében. A játék az összes rúd szétszerelése után ér véget. A győztes az az ellenfél, akinek sikerül összegyűjteni a legmagasabb pontszámmal rendelkező léceket. A műanyag tok 41 darab műanyag botot tartalmaz. Rúdméret 24,5 cm A csomag méretei 5,5 x 30 x 5,5 cm 3 éves kortól alkalmazható gyermekek számára.

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX