Kategóriák megjelenítése
Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Kit Seva Klasik A legnagyobb 1162 darab

Kit Seva Klasik A legnagyobb 1162 darab

Radir
ajándék ingyen
A termék kódja:40013402
Gyártó:Beneš a Lát
Anyag:Műanyag

Építsen traktort, helikoptert vagy bármi mást - a készlet 1162 darabot tartalmaz, és a képzelet nem ismer határokat. Minden általunk gyártott játékot rendszeresen tesztelnek egy neves tesztlaboratóriumban, és megfelelnek az EN71 szabvány szerinti számtalan és biztonsági követelménynek. Korhatára nincs korlátozva. Bár gyártóként 4 éves kortól ajánljuk a készletet, azt tapasztaltuk, hogy a 3 éves gyerekek szüleik felügyelete mellett nyernek vele. Ez a CSEH SEVA készlet nem tartalmaz veszélyes ftalátokat, így nincs oka annak, hogy hiányoznia kell egy gyerekszobából. Ezenkívül az összes SEVA készlet kompatibilis egymással, így folyamatosan bővítheti őket. Mivel törődünk a gyermekek egészséges fejlődésével, nem vagyunk közömbösek a környezet állapotában, amelyben fel fognak nőni. Ezért jó minőségű újrahasznosítható műanyagból készült játékainkat új csomagolásban hozzuk, amelyek a lehető legkevesebb terhet róják a természetre. A csomag méretei: 27 x 38 x 18 cm. 4 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
100 %
1 vásárló értékelése alapján

Legfrissebb híreink

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

22.03.

Herlitz iskolatáskák és hátizsákok 2022

Kiválóan illeszkedő ergonomikus táskák új formatervezésben a 2022-es évre.

MenuX

InformaceX