Kategóriák megjelenítése
Kisügyes

Kisügyes

A termék kódja:B10022656
Gyártó:Mlade leta
A vizualitás, a mozgás, az alaklátás és formaállandóság, a téri tájékozódás, a kézügyesség, a figyelem, a logikus gondolkodás,a kreativitás fejlesztését segítő feladatokat tartalmazó kiadvány iskolakezdő gyerekek számára, melyek egyúttal az iskolakezdés nehézségeinek leküzdésében is segítenek.

Az otthon és az iskola az a két környezet minden gyerek számára, amely hivatott a gyermekek életét szeretettel betölteni. Mindkettő az okos, kreatív felnőtté válásuk alapfeltétele. Ez a könyvecske a szülők és a pedagógusok segítségével kitölthető, kisiskolásoknak számára készült, mely játékos, ötletes feladataival segíti át a gyermekeket az iskolába lépés nehézségein, az olvasni és írni tanulás gyötrelmein. A feladatok megoldási sorrendje a gyermek személyes igényei szerint tetszőlegesen megválasztható. Érdemes támogatni a gyerekeket abban, hogy a munka közben beszéljenek, szavakba öntsék tevékenységüket, megindokolják döntéseiket, értékeljék ügyességüket. Szükség lehet a segítségre, ha még nem tudják elolvasni, ill. ha nem tudják értelmezni a feladatot első hallásra. Ha sikeresen megoldották az oldal feladatait, kiszínezhetik az oldal alján található napocska rajzát.

Oldalak száma: 80
Formátum: 29,5 x 21 cm
Nyelv: magyar
Kiadás: Mladé letá

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX