Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Kisügyes

Kisügyes

A termék kódja:B10022656
Gyártó:Mlade leta
A vizualitás, a mozgás, az alaklátás és formaállandóság, a téri tájékozódás, a kézügyesség, a figyelem, a logikus gondolkodás,a kreativitás fejlesztését segítő feladatokat tartalmazó kiadvány iskolakezdő gyerekek számára, melyek egyúttal az iskolakezdés nehézségeinek leküzdésében is segítenek.

Az otthon és az iskola az a két környezet minden gyerek számára, amely hivatott a gyermekek életét szeretettel betölteni. Mindkettő az okos, kreatív felnőtté válásuk alapfeltétele. Ez a könyvecske a szülők és a pedagógusok segítségével kitölthető, kisiskolásoknak számára készült, mely játékos, ötletes feladataival segíti át a gyermekeket az iskolába lépés nehézségein, az olvasni és írni tanulás gyötrelmein. A feladatok megoldási sorrendje a gyermek személyes igényei szerint tetszőlegesen megválasztható. Érdemes támogatni a gyerekeket abban, hogy a munka közben beszéljenek, szavakba öntsék tevékenységüket, megindokolják döntéseiket, értékeljék ügyességüket. Szükség lehet a segítségre, ha még nem tudják elolvasni, ill. ha nem tudják értelmezni a feladatot első hallásra. Ha sikeresen megoldották az oldal feladatait, kiszínezhetik az oldal alján található napocska rajzát.

Oldalak száma: 80
Formátum: 29,5 x 21 cm
Nyelv: magyar
Kiadás: Mladé letá

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
0 %
Eddig még senki nem értékelte a terméket.

Legfrissebb híreink

06.08.

Új 2020-as Oxybag iskolatáska modellek elsősöknek

Szeretik a kislányok a Jégvarázst a kisfiúk pedig az Így neveld a sárkányodat? Akkor az új Oxybag motívumoktól izgatottak lesznek!

15.07.

Herlitz 2020 - iskolatáskák új kollekciója az elsősök számára

A Herlitz precíz német varrása, a gyakorlatiasság és a megfelelő ergonómia ismét nem okozott csalódást!

30.04.

Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Az elsősöknek való iskolatáskák, közkedvelt hátizsákok és más iskolaszerek specialistájának, a Stil gyártónak idei kínálata

MenuX

InformaceX