Kategóriák megjelenítése

Iskolai hátizsák Ergobag prime Fluo rózsaszín és ingyenes szállítás

RadirVonalzó 15 cm
ajándék ingyen
Választ:
A termék kódja:F024421
Mélység: 22 cm
Szélesség:25 cm
Magasság:40 cm
Térfogat:20 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Ergobag

Kapcsolódó termékek

Az Ergobag prime iskolai hátizsák alkalmas 1.-4. osztályosok számára. Korlátozott példányszámú hátizsák fluoreszkáló mintákkal, neon rózsaszín színben, tenger motívummal. Ez egy ökológiai termék, amely 100% -ban újrahasznosított PET palackokból készül, a műanyag csatok nem tartalmaznak ftalátokat és egyéb káros anyagokat.
Az egyedülálló ergonómiai rendszernek köszönhetően beállítható minden gyermek számára. Ez az egykamrás hátizsák belső elosztással és egy külső zsebbel (uzsonnás doboz és egy palack számára) rendelkezik. Az egyedülálló növekvő hátrendszer lehetővé teszi a hátizsák egyedi beállítását, 100-150 cm magasságú gyermek számára. A mellkaspántnak és a derékpántnak köszönhetően a teljes súly 50% -a átkerül a vállról a csípő területére, amely a gyermek testének legstabilabb része. Az iskolai hátizsák a lehető legnagyobb mértékben egyénileg beállítható a gyermek hátához, így biztosítva a gyermek megfelelő fejlődését, és megakadályozza a túlterhelést és az egyensúlyhiányt.
A palack és az uzsonnás doboz számára kialakított hely az elülső zsebben van, ami támogatja a jobb egyensúlyt, ahhoz képest amikor a palackot a hátizsák oldalára helyezzük. A belső teret vízálló szövet választja el. A fényvisszaverő elemek jó láthatóságot biztosítanak rossz időjárás esetén - tökéletes láthatóság 360 fokban. A szövet kétszer impregnált, vízoszlopa 1500 mm, így ellenáll az esőnek és a szennyeződésnek. Ergobag - röviden: gyermekeink egészséges hátának szakembere!

Műszaki paraméterek:
Súly: 1100 g
Térfogat: 20 l
Méretek: 40 x 25 x 22 cm (magasság x szélesség x mélység)

A hátizsák 2 darab tépőzáras matricát tartalmaz, ún. Kletties, amelyek tematikusan kiegészítik a hátizsák mintázatát. Ez egyedivé teszi az Ergobag hátizsákokat és gyermekét is.

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX