Harry Potter

A fiatal varázsló, Harry Potter és barátai (Ron Weasley és Hermione Granger) kalandjait a gyermekek, és számos felnőtt is szívesen átélné. Ki ne szeretne legalább egy kis ideig a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába járni? Harry egyenlőtlen küzdelme a sötét nagyúrral, Lord Voldemorttal (Tom Riddle), akinek célja a varázslóvilág meghódítása, a muglik legyőzése és az útjába állók elpusztítása, végül boldogan ér véget egy hosszú és izgalmas történet után, és a varázslatok világa megmenekül!
Folyamatosan figyeljük az ezzel a motívummal ellátott újdonságokat. Jelenleg gyermek ágyneműhuzatokat, fürdőlepedőket, valamint társasjátékokat kínálunk ezzel a motívummal.
Oldal 1 z 5Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX