Kategóriák megjelenítése
Hal / halász mágneses játék

Hal / halász mágneses játék

A termék kódja:00850586
Gyártó:Teddies
Anyag:Műanyag
A kis halak kinyitják a csókjukat, és az Ön feladata, hogy minél többet elkapjanak a horgászbotról! Meg tudod csinálni? Mindannyian nagyon jól fogtok szórakozni, mert a halfogás nem csak ez ... A játék során gyakorolni fogja a finom motoros készségeket, ügyességet és koncentrációt. Minden halász feladata, hogy minél több halat fogjon. A játékot két játékos játszhatja egyszerre. Minden minőségi színes műanyagból készült, vidám csomagolásban. A játék tartalmaz: játéktér - tó, 8 kis hal és 2 bot. Csak nyújts és a móka kezdődhet!
A játék mérete: 10 x 10 cm
Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX