Kategóriák megjelenítése
Ěpítőjáték Seva hadsereg csata 958 db.

Ěpítőjáték Seva hadsereg csata 958 db.

RadirVonalzó 15 cm
ajándék ingyen
Választ:
A termék kódja:40015201
Gyártó:Beneš a Lát
Anyag:Műanyag

Építsen katonai autót, páncélozott személyszállítót, helikoptert vagy bármi mást - a készlet 958 darabot tartalmaz, és a képzelet nem ismer határokat. Minden általunk gyártott játékot rendszeresen tesztelnek egy neves tesztlaboratóriumban, és megfelelnek az EN71 szabvány szerinti számtalan és biztonsági követelménynek. Korhatára nincs korlátozva. Bár gyártóként 4 éves kortól ajánljuk a készletet, azt tapasztaltuk, hogy a 3 éves gyerekek szüleik felügyelete mellett nyernek vele. Ez a CSEH SEVA készlet nem tartalmaz veszélyes ftalátokat, így nincs oka annak, hogy hiányoznia kell egy gyerekszobából. Ezenkívül az összes SEVA készlet kompatibilis egymással, így folyamatosan bővítheti őket. A csomag méretei: 27 x 38 x 18 cm. Alkalmas 6 éves kortól.

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX