Kategóriák megjelenítése

Bőrönd LEGO Signature kék

A termék kódja:201490023
Gyártó:Lego
Az új ikonikus LEGO bőrönd lenyűgözi Önt egyedi tervezésével és kiváló minőségével.Ezzel a bőrönddel elkápráztathatja minden repülőteret, repülőgépet, vonatot, buszt, röviden, bárhová is megjelenik.Az eredeti LEGO kivitel elveszthetetlen, és egyedi leszel ezzel a poggyászdal!- ikonikus LEGO formatervezés LEGO kocka alakú- minden családtag számára megfelelő bőrönd- nagyon csendes duplakerekek- kényelmes, masszív fogantyú LEGO kivitelben- robusztus, több helyzetben kihúzható fogantyú reteszeléssel- kétféle zár: három számjegyű számzár és beépített TSA zár, amely lehetővé teszi a poggyász gyors ellenőrzését- rugalmas heveder LEGO csattal a fő rekeszben- hálózseb a fő rekesz belsejébenMéretei miatt ezt a bőröndöt kézipoggyásznak tekintikSúly: 2,76 kgMéretek: 56 x 35,5 x 23 cm (magasság x szélesség x mélység)Térfogata: 35 literAnyag: PP- kényelmes rögzített fogantyú- robusztus, több helyzetben kihúzható fogantyú reteszeléssel- kétféle zár: három számjegyű számzár és beépített TSA zár, amely lehetővé teszi a poggyász gyors ellenőrzését- rugalmas heveder LEGO csattal a fő rekeszben- hálózseb a fő rekesz belsejében

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX