OXYBAG iskolatáskák elsősöknek

Az Oxybag iskolatáskák már az alsó tagozat első osztályos tanulóinak is megfelelőek, míg a hátizsákok úgynevezett "második hátizsákként" alkalmasak a 3 - 4. osztályos tanulók számára. Gyermekét a nem kizárólag mesés, licenszelt motívumokkal fogják lenyűgözni.
Premium iskolatáskák kínálatunkban önállóan és szettben is megtalálhatók, a szett összes tartozéka azonos motívummal díszített. A vállrészen lévő hevedereknek, valamint a mellkasi övnek köszönhetően a legtöbb elsős hátára tökéletesen illenek. Az új Premium Light változat súlya csupán 900 g.
Premium Flexi  - legfőképpen kisebb termetű elsősöknek alkalmas iskolatáskák. Szettben is kaphatók, a szett összes eleme azonos motívummal díszített. A Flexi Line hátrendszer lehetővé teszi a vállpántok magasságának beállítását, így a táska méginkább alkalmazkodik a tanuló magasságához.
Az Oxy Style Mini hátizsákok magasabb 3. osztályosoknak, illetve idősebbeknek alkalmasak. A kétkamrás típusú táska alja tartós, űrtartalma nagy, természetesen laptopra vagy tabletre használható zsebbel is ellátott. Még üres állapotban is képes önállóan állni.
Az Oxy Scooler modell magasabb 3. osztályosoknak, illetve idősebbeknek alkalmas. Anatómiai kialakítású hátrésszel ellátott olcsóbb modellről van szó, amely enyhén párnázott és 3 kamrával rendelkezik. Az elülső zseb szervezővel kiegészített.
AKCIÓ - az új Premium modellekhez, beleértve a szetteket is, műanyag A4-es füzettartót adunk ajándékba!
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 8Következő
Az iskolaszerekről se feledkezzen meg, amelyeket a további kategóriákban talál.
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX