Kategóriák megjelenítése
Cool PLUS iskolai hátizsák

Cool PLUS iskolai hátizsák és OXY tornazsák ajándékba

A termék kódja:3-230
Mélység: 19 cm
Szélesség:33 cm
Magasság:41 cm
Térfogat:24 l
Gyártó:Oxybag
Anatómiai, kétrekeszes iskolai hátizsák elülső zsebbel az elsősök számára (magasabb növésű elsősök számára is alkalmas), amely megfelel egy iskolatáska minden követelményének. A háti rész puhán párnázott, ergonomikusan formázott, könnyített alumínium vázzal. A vállpántok párnázottak és állíthatóak, az összehúzó pántok segítenek a hátizsákot közelebb húzni a háthoz. A mellkasi pántok állíthatóak és segítik a táska még jobb illeszkedését a háton. A hátizsák alja szilérd anyagból készült és műanyag lábakkal van védve. Az oldalsó zsebek eléggé tágasak. Az elülső cipzáras zseb elég tágas bármilyen uzsonnás dobozhoz.További leírás:Anatómiai, párnázott hát könnyített alumínium vázzalSzilárd aljzat műanyag lábakkal (a hátizsák stabil)Lágyan megerősített, párnázott vállpántok összehúzó pántokkalMellkasi pántTépőzáras fedél (a fedél belső felén egy névcímkével ellátott fólia található)Két oldalsó zseb az innivalós üveg számáraA második rekeszben cipzáras hálós zseb kulcskarabinerrelTágas elülső zsebMűanyaggal megerősített fogantyúMinőségi cipzárak és hosszabb cipzárfogantyúkFényvisszaverő csíkok minden oldalrólTömeg: 1040 gMéretek: 41 x 33 x 19 cm (magasság x szélesség x mélység)Teherbírás: 8 kgTérfogat: 24 lGyártó: Karton P + P

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX