Kategóriák megjelenítése
Ulitaa Pixel iskolatáska, hátizsák

Ulitaa Pixel iskolatáska, hátizsák

A termék kódja:850741551
Mélység: 20 cm
Szélesség:31 cm
Magasság:42,5 cm
Térfogat:24 l
Fényvisszaverő elemek: igen ,  igen, minden oldalról ,  nem

Cseh gyártású Minecraft iskolatáska fiúknak, mely a legtöbb 134-152 cm magas gyerek hátára passzol - általános iskola 3., 4. és 5. osztályos hátizsák.

Ez a háromrekeszes, 1100 g súlyú iskolatáska ergonomikusan kialakított háttámlával rendelkezik, amely biztosítja az optimális súlyelosztást és a hatékony légáramlást. A gerinc körül és az ágyéki részén puha párnázás található. Megtöltve jól illeszkedik a gyerek hátához.

A fő rekesz elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen elférjen az A4-es noteszlap. A középső kamra is nagyon tágas. Használható uzsonnás doboz, tolltartó, papucs tárolására. Az elülső zsebben található még egy kis rendező a mobiltelefon számára, egy karabiner a kulcsokhoz és egy hálós zseb, amelyben különféle apróságok tárolhatók. Oldalán elég nagy zsebek találhatók egy palack vagy egy esernyő számára.
A vállpántok ergonomikus formájúak, állítható hosszúságúak, jól párnázottak és kellemes S alakú anyagból készültek (nem vágnak bele a vállba, jól és szilárdan illeszkednek, könnyen kezelhetők). A hevederek végei gumiszalagon vannak, ennek köszönhetően feltekerve, rögzítéssel állítható a hosszuk, hogy ne zavarják a gyereket. A mellkas heveder sínen van.
Minden oldalon és a vállpántokon fényvisszaverő elemek találhatók a jobb láthatóság és biztonság érdekében. A legfontosabb az oldalról való elhelyezkedésük, mert az úton való átkeléskor a sofőr oldalról látja a gyalogosokat. Az iskolai hátizsák szövethurok segítségével a padon lévő kampóra rögzíthető. A tetején egy nagy hordozó fogantyú található. Van egy hurok is, amellyel az orsót chiphez, kulcsokhoz vagy medálhoz rögzítheti.
Az iskolatáska gyártásához felhasznált anyagok biztonsági szempontból megfelelnek az EU-s szabványoknak, és a kezdeti ötlettől a fejlesztésen, megépítésen át a csehországi varrásig cseh termékként fejlesztik.

Áttekintés:

 • három rekeszes iskolai hátizsák
 • gyerekeknek szánt 3.-5. osztályú, 134-152 cm magasságra alkalmas
 • ergonomikusan kialakított háttámla, puha, légáteresztő párnázással
 • párnázott és állítható S-alakú vállpántok
 • állítható magasságú mellkaspánt sínen
 • a vállpántok végének hossza rugalmas szalag segítségével állítható
 • zseb tolltartónak vagy uzsonnának, szervező
 • 2 oldalzseb italosüveg vagy esernyő számára
 • megfelelően elhelyezett fényvisszaverő elemek
 • fül a hordozáshoz és hurok a padra akasztáshoz
 • egy szőrös kivitelű medált tartalmaz
 • gyerekek által ellenőrzött cseh design
 • Csehországban készült

Technikai paraméterek:

Mérete: 42,5 x 31 x 20 cm (magassága 38 cm a vállpántoktól)
Súly: 1100 g
Űrtartalom: 24 l
Garancia: 2 év

Gyártó: Detskyeshop s. r. o.

Hasonló termékek

Ulitaa Hadsereg iskolatáska
46 534 Ft
Raktáron
Ulitaa Kockák iskolatáska
46 534 Ft
Raktáron

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX