Pilot Frixion radírozható toll

Írj! Töröld! Írd át! A Pilot Frixion eredeti radírozható tollal már SOHA többet nem kell semmit áthúzni! Ez egy olyan toll, amire mindenkinek szüksége van…
Tisztán lehet vele írni, kiradírozni a FriXion radírgumi segítségével a papír károsodása nélkül, és azonnal mást írni ugyanoda. Mindezt a szabadalmaztatott hőérzékeny géles tintának köszönhetően, amely a súrlódás által generált hőre reagál. 
Pénzt spórol és ECO! Új darab vásárlása helyett elég a Pilot Frixion patront kicserélni. A patron lehet kék, fekete, zöld, lila…. A 0,5 mm-es hegy 0,25 mm-es vonalakat biztosít, a 0,7 mm-es hegy pedig 0,35 mm-es vonalakat.
A gyártó környezetbarát Pilot Acroball - Begreen nevű terméket is kínál, amely 77,4 %-ban újrahasznosított műanyagból készül, valamint Ecoball elnevezésű toll is megtalálható a kínálatban, amely 86,64 %-ban újrahasznosított műanyagból készül.
TIPPÜNK! Tollat és 3 tollbetétet tartalmazó kedvező szett.
 
Ár Ft Ft
Oldal 1 z 3Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX