Kategóriák megjelenítése

Oxybag Premium LightDinosaurusz iskolatáska 3db. készlet és A4-es füzettartó box ajándékba

Füzetdoboz A4 PVC
ajándék ingyen
Füzetdoboz A4 PVC
Radir
ajándék ingyen
A termék kódja:0-98321
Mélység: 18 cm
Szélesség:31 cm
Magasság:38 cm
Teherbírás:8
Térfogat:27 l
Fényvisszaverő elemek: igen
Gyártó:Oxybag
Hátizsák: Az dinós motívummal ellátott Premium Light iskolai hátizsák minőséget, helyet kínál az iskolai felszereléseknek és egy könnyű konstrukciót kínál a kényelmesebb viselet érdekében. A könnyű anyagnak köszönhetően a hátizsák súlya mindössze 900 g. A párnázás kellemes, lélegző anyagból készül, a széles puha hevedereket pedig úgy tervezték, hogy tökéletesen tapadjanak és egyenletesen terheljék a gyermek vállát. A kényelmesebb hordozás érdekében a hátizsák feszes és mellkaspántokkal is fel van szerelve. A hátizsákokat különösen a legfiatalabb, 121 cm magas iskolások fogják értékelni. Vannak praktikus fényvisszaverő elemek, belső elválasztó és sok zseb is. A Premium Light hátizsák nemcsak az iskolában lesz tökéletes partner. Táska: Minőségi anyagból készült iskolatáska oktatóknak. A táskát a húrok meghúzásával zárják le. Alkalmas iskolai, sportolási és egyéb szabadidős tevékenységekhez a gyermekek számára. Ceruza: Egyszintes iskolai ceruzatartó, két fedéllel, utántöltés nélkül. Gumi hurkok az írószerek rögzítésére. A belső fedélen átlátszó fólia van az ütemezéshez.
Dinoszaurusz motívumú elsőéves diákok iskolája. A készlet tartalmaz egy Premium Light iskolai hátizsákot, egy testzsákot és egy kitöltetlen egyemeletes ceruzatartót.

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX