Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Nikidom Roller gurulós iskolatáskák

Amennyiben gurulós iskolatáska vásárlásán gondolkodik, a spanyol Nikidom Roller modellek bármelyike remek választás lehet.
A táskák szerkezete merev, félkemény fedelűek, alsó borításuk kemény műanyagból készült, egyszerű és jól átlátható belső osztással rendelkeznek. A gyermekek húzzák maguk után vagy tolják maguk előtt a táskát, amely az óriási kerekeknek köszönhetően minden akadályt képes leküzdeni – beleértve a lépcsőket és a járdaszegélyeket is. A régebbi modellek nem rendelkeznek vállpánttal.
A táskákat a gyerekek tetszés szerint matricákkal és kitűzőkkel dekorálhatják. A modellekhez minden kiegészítő elérhető, esővédő huzat is megvásárolható hozzájuk a kedvezőtlen időjárás esetére.
A táskák két méretben, ’Basic’ és ’XL’ kivitelben elérhetők, amelybe a gyermekek könnyedén bepakolhatják a kiránduláshoz szükséges összes holmit.

ÚJDONSÁG 2021 Nikidom Roller UP – az új modell lecsatolható és elrejthető vállpántokkal kiegészített, amely alkalmankénti vállon való hordozásra szolgál, ezen felül a jó láthatóság érdekében nagy méretű fényvisszaverő pánttal is rendelkezik. A szerkezet felső része puhább, ennek köszönhetően a gyermekek könnyebben kezelhetik a táskában lévő tartalmat. A számos újítás ellenére a táska súlya változatlan.

A Nikidom Roller modellekről részletes leírást és további információkat cikkünkben talál.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Stránka 1 z 2Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

06.09.

Bagmaster 2021 – új diák hátizsákok felső tagozatosoknak és középiskolásoknak

A 3 éves garanciát kínáló hagyományos cseh márka praktikus modelleket, minőséget és megfizethető árat kínál diákoknak.

01.09.

2021-es kollekció: Hama iskolatáska elsősöknek és Coocazoo iskolatáska

A Hama, Step by Step és Coocazoo márkák évek óta egyet jelentenek a minőséggel az iskolatáskák és aktatáskák területén.

23.08.

LEGO iskolatáskák 2021-es új kollekciója elsősöknek

A gyerekek imádják a LEGO-t! Kínálatunkban iskolába és szabadidős tevékenységekre alkalmas iskolatáskákat és hátizsákokat talál.

MenuX

InformaceX