Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Nikidom Roller gurulós iskolatáskák

Amennyiben gurulós iskolatáska vásárlásán gondolkodik, a spanyol Nikidom Roller modellek bármelyike remek választás lehet.
A táskák szerkezete merev, félkemény fedelűek, alsó borításuk kemény műanyagból készült, egyszerű és jól átlátható belső osztással rendelkeznek. A gyermekek húzzák maguk után vagy tolják maguk előtt a táskát, amely az óriási kerekeknek köszönhetően minden akadályt képes leküzdeni – beleértve a lépcsőket és a járdaszegélyeket is. A régebbi modellek nem rendelkeznek vállpánttal.
A táskákat a gyerekek tetszés szerint matricákkal és kitűzőkkel dekorálhatják. A modellekhez minden kiegészítő elérhető, esővédő huzat is megvásárolható hozzájuk a kedvezőtlen időjárás esetére.
A táskák két méretben, ’Basic’ és ’XL’ kivitelben elérhetők, amelybe a gyermekek könnyedén bepakolhatják a kiránduláshoz szükséges összes holmit.

ÚJDONSÁG 2021 Nikidom Roller UP – az új modell lecsatolható és elrejthető vállpántokkal kiegészített, amely alkalmankénti vállon való hordozásra szolgál, ezen felül a jó láthatóság érdekében nagy méretű fényvisszaverő pánttal is rendelkezik. A szerkezet felső része puhább, ennek köszönhetően a gyermekek könnyebben kezelhetik a táskában lévő tartalmat. A számos újítás ellenére a táska súlya változatlan.

A Nikidom Roller modellekről részletes leírást és további információkat cikkünkben talál.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 2Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

22.03.

Herlitz iskolatáskák és hátizsákok 2022

Kiválóan illeszkedő ergonomikus táskák új formatervezésben a 2022-es évre.

MenuX

InformaceX