Nikidom Roller gurulós iskolatáskák

Amennyiben gurulós iskolatáska vásárlásán gondolkodik, a spanyol Nikidom Roller modellek bármelyike remek választás lehet.
A táskák szerkezete merev, félkemény fedelűek, alsó borításuk kemény műanyagból készült, egyszerű és jól átlátható belső osztással rendelkeznek. A gyermekek húzzák maguk után vagy tolják maguk előtt a táskát, amely az óriási kerekeknek köszönhetően minden akadályt képes leküzdeni – beleértve a lépcsőket és a járdaszegélyeket is. A régebbi modellek nem rendelkeznek vállpánttal.
A táskákat a gyerekek tetszés szerint matricákkal és kitűzőkkel dekorálhatják. A modellekhez minden kiegészítő elérhető, esővédő huzat is megvásárolható hozzájuk a kedvezőtlen időjárás esetére.
Az iskolataskák lányoknak es fiúknak két méretben, ’Basic’ és ’XL’ kivitelben elérhetők, amelybe a gyermekek könnyedén bepakolhatják a kiránduláshoz szükséges összes holmit.

 Nikidom Roller UP – az új modell lecsatolható és elrejthető vállpántokkal kiegészített, amely alkalmankénti vállon való hordozásra szolgál, ezen felül a jó láthatóság érdekében nagy méretű fényvisszaverő pánttal is rendelkezik. A szerkezet felső része puhább, ennek köszönhetően a gyermekek könnyebben kezelhetik a táskában lévő tartalmat. A számos újítás ellenére a táska súlya változatlan.

A Nikidom Roller modellekről részletes leírást és további információkat cikkünkben talál.

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 2Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX