Nikidom Roller – innovatív iskolatáskák két keréken

 

Kiknek ajánljuk a gurulós iskolatáskákat?

Elsősorban azoknak a gyerekeknek, akik a táskájukat főként az iskolában hordják (szüleik autóval hozzák-viszik őket), vagy közel laknak az iskolához. Ennek oka, hogy nálunk az iskolaév 4-5 hónapjában a feltételek nem ideálisak ahhoz, hogy bármit is a földön húzzunk, mivel azt az eső vagy a hó összepiszkolja. Esetleg azoknak a gyerekeknek is jó alternatíva lehet, akiknek két táskájuk van, így reggel az időjárásnak megfelelően választhatnak közülük.

Egy kerekeken húzható iskolatáska mindenképpen remek opció azoknak a gyerekeknek, akik betegség vagy más indok miatt nem viselhetnek hátizsákot a hátukon.

Felkeltették érdeklődését a gurulós iskolatáskák? A Nikidom Roller modellek bármelyike kiváló választás lehet.
A Roller hátizsákok előnyei más gurulós táskákkal szemben:

  • NAGY, CSENDES KEREKEI VANNAK: Könnyű manőverezés, nagy stabilitás – a táska nem ingadozik ide-oda, mint az átlagos gurulósok. A poliuretán borításnak köszönhetően halkan, diszkréten közlekedik.
  • KÖNNYEN VESZI AZ AKADÁLYOKAT: A lépcsők, járdaszegélyek nem jelentenek problémát. Minden terepen megfelelő, legyen az hó, kavicsok, homok…
  • A GYERMEK HÚZHATJA VAGY TOLHATJA IS MAGA ELŐTT: A klasszikus fogantyúkkal ellentétben fogója lehetővé teszi a tolást is (akár csak egy bevásárlókosár esetében), ami jelentősen növeli az ergonómiát.
  • FOGANTYÚJA ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ: A könnyű, teleszkópos alumínium fogantyú három fokozatban állítható, így egyszerűen igazítható a gyermek magasságához.
  • PRAKTIKUS, TÁGAS BELSŐ TÉRREL RENDELKEZIK: A 19 liter (vagy az XL méret esetében 27 liter!) űrtartalmú táskába belefér minden. A tartalom belül jól átlátható, kívülről pedig megfelelően védett.
  • NINCSENEK VÁLLPÁNTJAI: A Roller modellek nem rendelkeznek vállpántokkal, így a gyerekek meg sem kísérlik a hátukra venni a táskát.
  • KÖNNYEN TESTRESZABHATÓ: A hozzáillő tolltartók, matricák és kitűzők nagy választékának köszönhetően mindenki saját elképzelései szerint alakíthatja és változtathatja táskája megjelenését, amikor csak akarja.
  • KIVITELEZÉSE MAGAS SZINTŰ: A kiváló minőség már első pillantásra feltűnő. 
A standard Basic modellek az iskolások minden szükséges felszerelésének elegendő helyet biztosítanak, praktikus belső osztással rendelkeznek. Az XL modellek az iskolán kívül akár iskolai vagy családi utazások alkalmával is használhatók.
 
 MagasságSzélességMélységŰrtartalomTömeg
Roller Basic52 cm32,5 cm21 cm19 l2,9 kg
Roller XL53 cm38 cm23 cm27 l3,1 kgA sorozat további előnye kétségkívül a pótalkatrészek könnyű elérhetősége. A pozitivitások felsorolásakor meg kell említeni, hogy a Nikidom Roller kitüntetést kapott a dizájnjáért és innovációjáért, valamint hogy gyógytornászok társulatai ajánlják, mint például a Csehországi Fizioterapeuták Egyesülete (Unie fyzioterapeutů České republiky).

 

Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

30.04.

Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Az elsősöknek való iskolatáskák, közkedvelt hátizsákok és más iskolaszerek specialistájának, a Stil gyártónak idei kínálata

24.02.

Bagmaster 2020 – Új iskolatáskák és hátizsákok minden kisiskolásnak

A gyártó az idei évben egy sor vadi új iskolai hátizsákot dob piacra - az alsó tagozatosok nagy örömére. Cikkünkben a modellek előnyeit és hátrányait is megmutatjuk.

01.10.

Nikidom Roller – innovatív iskolatáskák két keréken

Ergonomikus, praktikus, strapabíró és jópofa.A gurulós iskolatáska tényleg leveszik gyermeke válláról a terhet.

MenuX

InformaceX