Nikidom Roller – innovatív iskolatáskák két keréken

 

Kiknek ajánljuk a gurulós iskolatáskákat?

Elsősorban azoknak a gyerekeknek, akik a táskájukat főként az iskolában hordják (szüleik autóval hozzák-viszik őket), vagy közel laknak az iskolához. Ennek oka, hogy nálunk az iskolaév 4-5 hónapjában a feltételek nem ideálisak ahhoz, hogy bármit is a földön húzzunk, mivel azt az eső vagy a hó összepiszkolja. Esetleg azoknak a gyerekeknek is jó alternatíva lehet, akiknek két táskájuk van, így reggel az időjárásnak megfelelően választhatnak közülük.

Egy kerekeken húzható iskolatáska mindenképpen remek opció azoknak a gyerekeknek, akik betegség vagy más indok miatt nem viselhetnek hátizsákot a hátukon.

Felkeltették érdeklődését a gurulós iskolatáskák? A Nikidom Roller modellek bármelyike kiváló választás lehet.
A Roller hátizsákok előnyei más gurulós táskákkal szemben:

  • NAGY, CSENDES KEREKEI VANNAK: Könnyű manőverezés, nagy stabilitás – a táska nem ingadozik ide-oda, mint az átlagos gurulósok. A poliuretán borításnak köszönhetően halkan, diszkréten közlekedik.
  • KÖNNYEN VESZI AZ AKADÁLYOKAT: A lépcsők, járdaszegélyek nem jelentenek problémát. Minden terepen megfelelő, legyen az hó, kavicsok, homok…
  • A GYERMEK HÚZHATJA VAGY TOLHATJA IS MAGA ELŐTT: A klasszikus fogantyúkkal ellentétben fogója lehetővé teszi a tolást is (akár csak egy bevásárlókosár esetében), ami jelentősen növeli az ergonómiát.
  • FOGANTYÚJA ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ: A könnyű, teleszkópos alumínium fogantyú három fokozatban állítható, így egyszerűen igazítható a gyermek magasságához.
  • PRAKTIKUS, TÁGAS BELSŐ TÉRREL RENDELKEZIK: A 19 liter (vagy az XL méret esetében 27 liter!) űrtartalmú táskába belefér minden. A tartalom belül jól átlátható, kívülről pedig megfelelően védett.
  • KÖNNYEN TESTRESZABHATÓ: A hozzáillő tolltartók, matricák és kitűzők nagy választékának köszönhetően mindenki saját elképzelései szerint alakíthatja és változtathatja táskája megjelenését, amikor csak akarja.
  • KIVITELEZÉSE MAGAS SZINTŰ: A kiváló minőség már első pillantásra feltűnő.



 
A standard Basic modellek az iskolások minden szükséges felszerelésének elegendő helyet biztosítanak, praktikus belső osztással rendelkeznek. Az XL modellek az iskolán kívül akár iskolai vagy családi utazások alkalmával is használhatók. Nikidom Roller UP – az új modell lecsatolható és elrejthető vállpántokkal kiegészített, amely alkalmankénti vállon való hordozásra szolgál, ezen felül a jó láthatóság érdekében nagy méretű fényvisszaverő pánttal is rendelkezik. A szerkezet felső része puhább, ennek köszönhetően a gyermekek könnyebben kezelhetik a táskában lévő tartalmat. 
 
 MagasságSzélességMélységŰrtartalomTömeg
Roller Basic52 cm32,5 cm21 cm19 l2,9 kg
Roller XL53 cm38 cm23 cm27 l3,1 kg



A sorozat további előnye kétségkívül a pótalkatrészek könnyű elérhetősége. A pozitivitások felsorolásakor meg kell említeni, hogy a Nikidom Roller kitüntetést kapott a dizájnjáért és innovációjáért, valamint hogy gyógytornászok társulatai ajánlják, mint például a Csehországi Fizioterapeuták Egyesülete (Unie fyzioterapeutů České republiky).





 

Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX