Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Nagy örömmel kínálunk Stil iskolatáskákat. Nagyon jól állnak a legtöbb gyermek hátán. Az iskolatáskákon kívül más iskolai kellékeket is kínálunk ugyanebben a kivitelben, például tolltartókat, hátizsákokat, Művészeti bőrönd, füzettartók és füzetboxok, pénztárcákat, betű- és számtáblákat stb.

 
Miért válassza a Stil márkát?
  • Cseh márka 30 éve a piacon (gyártás Kína)
  • Ergonómiailag nagyon sikeres az aktatáska, amely tökéletesen illeszkedik a 122-134 cm magasságú gyermekekhez.
  • Szép grafika
  • sok más iskolai felszerelés az iskolatáskákhoz hasonló kivitelben.

Mit ajánlunk figyelembe venni a választásnál?
 
  • Az 1. osztályos Stil hátizsákok állítható magasságú hátsó rendszere nehezebben használható, és sajnos nem minden gyermek hátára illik.
TIPPEK!
  • Az 1. fokozatú modellek mindegyike rendelkezik feszítőhevederrel és mellkaspánttal a vállpántoknál.
  • A 2. fokozatú és a tanulók minden vágása mellkaspánttal van ellátva a vállpántoknál.
  • Az aktatáskáknak van egy hőszigetelő zsebe, amelyhez egy uzsonnás dobozt terveztek, amely szintén megvásárolható.
 

Aktatáskák első osztályosoknak

magasság 38 cm, súly 1000 g, térfogat 17 l

Az iskolai aktatáskákat a gyártó összes modellcsaládja közül a legjobbnak tartjuk. Szívesen ajánljuk őket első osztályosoknak, nagyon szépen állnak a normál magasságú és a kicsit kisebb gyerekek hátán.

Szeretnénk felhívni a figyelmet a mágneses Fidlock rögzítésre, amely nem követeli meg a finommotorikus képességeket, és bármelyik gyermek számára elsajátítható. Az elülső uzsonnazseb hőszigetelő réteggel van ellátva, és megvásárolható egy átlátszó, osztott, csak erre a célra készült uzsonnásdoboz. A két cipzáras oldalzsebbe egy 0,5 literes Egészséges palack is elfér.

AJÁNDÉKBA kap egy A4-es irattáskát!

 Iskolatáska elsős
 

Iskolai hátizsák 2.-4. osztályosoknak JUNIOR

magasság 41 cm, súly 900 g, térfogat 20 l

Bár a gyermekkel együtt nő a magasságban állítható vállpántoknak, az úgynevezett Stil Adjustable Systemnek köszönhetően, minimum 130 cm-től alkalmas. A rendszernek 4 fokozatai vannak a gyermek magassága szerint S - M - L - XL. Ergonómiai értékelésüket megtalálod Tanácsadásunkban az első osztályosoknak szánt hátizsákok nagy összehasonlításában.

Hasznos a nagy, párnázott hordozófogantyú, amelyet egy kis fogantyú egészít ki a felakasztáshoz. Névtáblával és fém kulcstartóval rendelkezik. A párnázott hátsó rész anatómiailag formázott panellel van megerősítve, amely egy speciális tépőzáras zsebbel rendelkezik. A panel nem távolítható el a zsebből. A Junior típus a szabása miatt 3. osztálytól ajánlott, illetve magas másodikosoknak.

A fő rekesz hátulján található a füzetek számára kialakított gumiszalaggal befejezett zseb. Az elülső cipzáras zsebek enyhén párnázottak. A rugalmas és tépőzárral ellátott oldalzsebekben egy széles ivópalack is elfér.

INGYENES ajándékként ismét egy irattáska A4-es!

Iskolatáska elsősöknek

MIDI hátizsákok 4. - 5. osztályosoknak

magasság 43 cm, súly 800 g, térfogat 26 l, kb. 3. osztályos kortól

Gyönyörű minták és fényvisszaverő elemek minden oldalon - ezek a táskák erősségei. Emellett az oldalsó húzózsinórok, amelyekkel a tartalmat közelebb lehet húzni a hátsó részhez, mindenképpen előny. Oldalsó hálós zsebekkel és mellkasi övvel is rendelkezik. Ergonómiájukról szóló szubjektív értékelésünk a Nagy hátizsákok idősebb iskolásoknak felülvizsgálatának Tanácsok részében található.

iskolatáska 4 osztály
 

Diákhátizsákok 2. osztályos és középiskolás diákok számára

Modern - magasság 46 cm, súly 800 g, térfogat 25 l

Fényvisszaverő elemek minden oldalon, ami nagy versenyelőnyt jelent. Gyakran már hiányoznak, de ezek a gyerekek gyakran járnak sötétben. A hordozáshoz kellemes, erős fogantyút használnak. Azonban egy kisebb szemet is tartalmaz a padra való felakasztáshoz. A MIDI sorozathoz hasonlóan kompressziós oldalsó pántokat tartalmaz, hogy a súlyt közelebb lehessen húzni a háthoz, különösen akkor, ha nincs tele. A hátsó rekeszben egy legfeljebb 15" méretű laptop zseb található. Van egy egyszerű szervező.

iskolatáska felsősöknek

Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX