Stil 2020 – Iskolatáskák és iskolai hátizsákok új kollekciója

Valahányszor cégünkhöz érkezik a Stil gyártó valamelyik munkatársa, fellépése mindig szívélyes és professzionális. Az általunk tapasztalt pozitív vállalati kultúra mellett számos más okból is kedveljük a Stil márkát, és előszeretettel ajánljuk vásárlóinknak. Az iskolatáskákon és hátizsákokon kívül sok más iskolaszert (például tolltartókat, füzettartókat, füzetboxokat, pénztárcákat, tornazsákokat, betűtartókat...) is találunk a gyártó választékában, sokszor az iskolatáskákkal egyező dizájnnal.

 
Miért ajánljuk a Stil márkát?
  • cseh márka, már 27 éve a piacon (a gyártás Kínában történik)
  • ergonómiai szempontból is kitűnő iskolatáskák, amelyek tökéletesen állnak a 124-134 cm magasságú gyermekek hátán
  • tetszetős grafikák
  • a gyártó figyelembe veszi a használók igényeit, folyamatos innovációival növeli a táskák funkcionalitását és praktikáját (például nagy, minőségi cipzárak)
  • cégünknél a 2019-es évben eladott táskákkal kapcsolatban a reklamáció aránya mindössze 4,36% volt


Mire figyeljünk a választás során?
  • Az alsó tagozatosok számára készült hátizsákok állítható hátrésze, a „Stil Adjustable System” kissé nehezen kezelhető, és sajnos nem minden gyermek hátához illeszkednek tökéletesen. A rendszer talán egy kissé mélyebb, mint kellene, ezért jobban terhelheti a hátat a lapockák közötti részen.  
Melyek azok az extrák, amelyeket a legjobban kedvelünk?
  • Az alsó tagozatosok számára készült minden modell mellkaspánttal és szűkíthető vállpántokkal felszerelt.
  • A felső tagozatosoknak és idősebb diákoknak készült modellek mindegyike rendelkezik mellhevederrel.
  • ÚJDONSÁG: az iskolatáskák hőszigetelő zsebbel rendelkeznek az uzsonnás doboz tartalmának védelmére.
 
   

Iskolatáskák elsősöknek

Magasság: 38 cm, tömeg: 1000 g, űrtartalom: 17 l, új dizájn

A gyártó összes szériája közül a klasszikus iskolatáskák modelljeit tartjuk a legsikeresebbeknek. Nyugodt lelkiismerettel ajánljuk az elsősöknek, legtöbbjük kiválóan áll a gyermekek hátán. A táskák fedele a szokásosnál meredekebben lekerekített, ennek köszönhetően az esős napokon a csapadék könnyebben elfolyik rajta.
Külön kiemeljük a mágneses Fidlock zárat, amely a gyermekek számára is könnyedén kezelhető. Újabban az elülső zseb hőszigetelő réteggel került kialakításra, ez ideális az uzsonnás doboz számára, a két nagyméretű, cipzáras oldalsó zsebbe pedig akár egy szélesebb 0,5 literes kulacs is elhelyezhető, miközben a cipzár teljes hosszában felhúzható marad. A névtábla és az órarend elhelyezésére szolgáló átlátszó zseb szintén a táska része.
A Stil iskolatáskákhoz most patentos irattartó tasakot adunk ajándékba!


   
   

Junior iskolai hátizsákok 3-4. osztályosok számára

Magasság: 41 cm, tömeg: 900 g, űrtartalom: 20 l, új dizájn

Az állítható magasságú vállpántoknak, az úgynevezett Stil Adjustable Systém rendszernek köszönhetően a hátizsák együtt nő a gyermekkel. A rendszer 4 fokozatban (S, M, L és XL) állítható a gyermek magasságának megfelelően. Az ezzel kapcsolatos észrevételünket feljebb, a „Mire figyeljünk a választás során?” bekezdésben fejtjük ki.

Nagyon praktikus a nagy, párnázott fogó, amelynek segítségével a csomag akár kézben is kényelmesen hordozható, emellett a táska tetején egy kisebb fül is található a táska felakasztásához. Névtáblával és beépített kulcskarikával rendelkezik. A párnázott hátrészben, egy speciális tépőzáras zsebben ergonomikusan formált merevítő panel található. A Junior modelleket szabásuk miatt 3. osztályos kortól javasoljuk, esetleg magasabb növésű másodikosoknak is megfelelő lehet.
A főrekesz hátsó oldalán gumis zseb található a füzettartók számára. A cipzáras elülső zseb enyhén párnázott. A gumis és tépőzáras oldalsó zsebekben szélesebb palack is elhelyezhető.
Webáruházunkban minden Stil márkájú iskolai hátizsákhoz leckefüzetet adunk ajándékba!


   

Iskolai hátizsákok felsősöknek és középiskolásoknak

Original - Magasság: 44 cm, tömeg: 1000 g, űrtartalom: 28 l, 5. osztályos kortól, új dizájn
Modern - Magasság: 46 cm, tömeg: 800 g, űrtartalom: 25 l, új dizájn
HIT -
Magasság: 47 cm, tömeg: 800 g, űrtartalom: 25 l

A gyártó a modelleket minden oldalról fényvisszaverő részletekkel látta el, ami a hasonló árfekvésű konkurens márkáknál nem megszokott. A táskák tetején kényelmes, nagy fogantyú található a kézi hordozáshoz, valamint egy kisebb akasztó a felfüggesztéshez. Az alsósok számára készült modellekkel szemben ezek a hátizsákok szűkíthető oldalsó pántokkal felszereltek a jobb súlyeloszlás érdekében. A hátsó rekeszben párnázott zseb található egy maximum 15" méretű laptop számára, az első rekeszben pedig egy egyszerű rendszerező rejlik. Többféle szabással, változatos színkombinációkkal és motívumokkal elérhető, amelyek között a legválogatósabb tinédzser is talál magának valót.
Az Originál széria modelljei titkos zsebbel rendelkeznek a hátrészen, és egy nagy elülső zseb helyett három kisebb cipzáras zseb található rajtuk.




Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX