LEGO iskolatáskák 2021-es új kollekciója elsősöknek

Már több éve értékesítünk LEGO iskolatáskákat. A hátizsákok a LEGO Ninjago vagy a CITY licensznek köszönhetően leginkább a fiúk körében közkedveltek, míg a lányok a LEGO Friends motívumokat kedvelik. Amennyiben a gyermekek ezt a közkedvelt márkát választják, szüleik csak nehezen képesek lebeszélni őket erről, így általában inkább ki kell választaniuk a megfelelő modellt.

Éppen ezekről készítettünk aktuális áttekintést. Belső elrendezésüknek, esetleg nem mindennapi hordozásra megfelelő ergonómiájuknak köszönhetően az egyes típusokat annak ellenére, hogy a gyártó iskolai típusként is tünteti fel, mi a szabadidős kategóriába soroltuk.
Számos egyéb olyan iskolai felszerelést is kínálunk hasonló motívummal, mint például a cipőzsákok, tokok, uzsonnás dobozok vagy ivókulacsok, amelyek közkedvelt, márkás motívumokkal ellátottak.

 

Miért válassza ezt a márkát?
 
  • A legnépszerűbb márka, amelyet imádnak a gyerekek,,
  • az iskolatáskák könnyűek, könnyen karbantarthatók,
  • az iskolai változatok belső felosztása praktikus,,
  • ceredeti kiegészítőkkel ellátott, kedvező áron kapható szettek.

Mit ajánlunk figyelembe venni a választás során?
 
  • Arra mindenképpen számítson, hogy mindenekelőtt egy világszerte ismert márkáért fizet, nem minden egyes modell rendelkezik kiváló ergonómiájú hátrésszel és lehet, hogy csupán bizonyos testalkatokhoz lesznek megfelelőek. A boltban szerzett tapasztalataink alapján a régebbi modellek hátrészének ergonómiája közepes, azonban új, 2021-es modelleket is kínálunk, amelyek kellemes meglepetést okoztak számunkra.
TIPPEK!
  • Az egyes modellekhez egy eredeti, ugyanazon márkától származó iconic uzsonnást dobozt adunk ajándékba.
  • ÚJDONSÁGOK:
    • a Nielsen, Petersen és Hansen új modellek állítható hátrendszerrel ellátottak, amelyek nem csupán ergonómiájukkal és olyan kiváló kiegészítőikkel, mint például a derékpánt okoztak kellemes meglepetést, hanem ezen felül még újrahasznosított PET palackokból is készültek.
 
  



ÚJDONSÁG
 Nielsen modell elsősöknek

Magasság: 38 cm, szélesség: 29 cm, mélység: 28 cm, tömeg: 1200 g

A boltból származó első tapasztalataink alapján még a kisebb gyermekeknek is kiválóan illik. Tartós aljú iskolatáskáról van szó, amely szerkezete puha, egy cipzáras fő kamrával rendelkezik, fedelében cipzáras zsebbel ellátott. Állítható hátrendszerrel büszkélkedhet – együtt nő a gyermekkel, vállpántjai és mellkasi öve ergonomikus kialakításúak, mellkasi övén sín található, ezen felül összehúzó pántokkal kiegészített. Sőt, még mágneses csattal és párnázott, lecsatolható derékpánttal is rendelkezik.

Szabása az Ergobag Prime modellre hasonlít. Oldalzsebekkel ellátott (az Ergobag-gel ellentétben, amely az ivókulacsra a belső térben szolgáltat helyet), amelyek mérete eltérő – az egyik nyitott, a másik cipzáras. Ezért ügyeljen kiegyensúlyozásukra a feltöltés során. Az egyik vízelvezető nyílással rendelkezik, amelyet az ivókulacs kiömlésekor fog értékelni.

A gyártó 40 cm magasságot tüntet fel, valós magassága azonban 38 cm, a fedélen lévő zseb megtöltésével nő a magasság, ez azonban nem veszélyezteti a gyermek nyakának szabad mozgásához szükséges zónát.


ÚJDONSÁG Petersen modell elsősöknek

Magasság: 38 cm, szélesség: 25 cm, mélység: 27 cm, tömeg: 1070 g

A Nielsen modellhez képest egy egyszerűbb modellről van szó, amely tipikus ikonikus kockával ellátott az első zseben, kisebb térfogatú, alja csupán megerősített és könnyebb is. Az ergonómiát tekintve megfelel az előző típusnak, beleértve az állítható hátrendszert, a derékpántot és az egyéb kiegészítőket, amelyeknek köszönhetően jobban illeszkedik a gyermek hátához. Két cipzáras kamrával rendelkezik, amelyek közül a párnázott kisebb zseb rögtön a hátnál van, kisebb laptopra, elsősöknek inkább csupán tabletre alkalmas.


ÚJDONSÁG Hansen modell elsősöknek

Magasság: 38 cm, szélesség: 25 cm, mélység: 27 cm, tömeg: 1270 g

A Nielsen-hez képest újfent egy egyszerűbb, olcsóbb modell, ergonomikus szerkezettel, állítható hátrendszerrel és azonos kiegészítőkkel, mint a Nielsen és a Petersen, a főkamra, valamint a kisebb párnázott zseb a hátrésznél cipzárral ellátottak, ahogyan a Petersen esetében is, alja szintén csupán megerősített.

 

Az Easy, az Optimo és a Maxi iskolatáskák összehasonlítása

Minden egyes modell alja tartós, a táskák extrém könnyűek.

Easy modell: magasság: 40 cm, szélesség: 30 cm, mélység: 21 cm, tömeg: 790 g – klasszikus tartós modell
Optimo modell: magasság: 40 cm, szélesség: 28 cm, mélység: 22 cm, tömeg: 750 g – puha szerkezet tartós aljjal és hátrésszel
Maxi modell: magasság: 42 cm, szélesség: 28 cm, mélység: 24 cm, tömeg: 830 g – puha szerkezet tartós aljjal és hátrésszel 
 


Általánosan érvényes, hogy ezek a LEGO iskolatáskák inkább nagyobb gyerekeknek alkalmasak, kivéve a fent említetteket, a Maxi modell magas elsősöknek, illetve a 2. osztálytól alkalmas. Főként a népszerű licenc motívumokból profitálnak, az Easy modell a legkelendőbb. Az Optimo és Maxi modellekhez eredeti kerek cipőzsákot is rögzíthet, amelyet szettben kínálunk. 



Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX