LEGO iskolatáskák és hátizsákok

LEGO - a gyermekek kedvence világszerte már több mint 60 éve. A LEGO motívumos iskolatáskákat többféle kivitelben kínáljuk.
A legkeresettebb elsősöknek szánt iskolatáskák közé a LEGO EASY termékcsalád modelljei tartoznak, amelyek súlya extrém könnyű, csupán 790 g, önállóan vagy szettben megvásárolhatók. A legkisebb gyermekek hátához is remekül illeszkednek. A gyártó 37 cm-es magasságot adott meg, az általunk mért magassága azonban 40 cm. A fiúk körében a Ninjago hátizsákok népszerűek.
OPTIMO termékcsalád - inkább hátizsákra emlékeztet, a táska egy rekesszel rendelkezik, extrém könnyű és puha szerkezetű, magassága 40 cm. A felső hajtóka felhajtását követően egy cipzárat is ki kell cipzározni. Érdekes megoldásnak számít, és egyben előny is az a papucsokra, tornaruhára vagy egyebekre használható tok, amely a hajtókára rögzíthető. Az Optimo modell szintén elsősöknek, azonban magasabb termetűeknek javasolt.
MAXI  termékcsalád - az Optimo-val azonos, csupán még annál is nagyobb. Az általunk mért magassága 42 cm. 
Az egyes modellekhez színesceruzákat vagy tízórais dobozt adunk ajándékba.
Kínálatunkban a márka által gyártott olyan iskolaszerek is találhatók, mint például tollak, ceruzák, tolltartók, kulacsok, tízórais dobozok, füzetek, valamint tornazsákok.
Nielsen, Petersen és Hansen hátizsákok újrahasznosított PET palackokból készülnek, állítható hátrendszerrel ellátottak, amelynek köszönhetően az iskolatáska együtt nő a gyermekkel. Ezen felül derékövvel is kiegészítettek, jól illeszkednek a gyermekekhez és alacsony termetű tanulóknak is alkalmasak.
 

Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 2Következő
LEGO Easy Light Ninjago Family iskolatáska
31 017 Ft
Elérhetőség: 14 nap
LEGO Ninjago Arin Optimo Plus iskolatáska
43 086 Ft
Elérhetőség: 14 nap
Iskolatáska LEGO Iconic Sparkle Base
31 017 Ft
Elérhetőség: 14 nap
LEGO Easy Light Ninjago iskolatáska szett
43 086 Ft
Elérhetőség: 14 nap
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX