Hama CoocaZoo 2019 - Egészséges hát kompromisszumok nélkül

A Hama gyártó CoocaZoo márkájában egyesül a kifogástalan minőség és a magas szintű komfort. A tervezők egyik célja, hogy a túlterhelt tinédzserek életét megkönnyítsék – szó szerint, hiszen a tankönyvekkel, füzetekkel és más elengedhetetlen tanszerekkel megpakolt Cooocazoo iskolatáskák ergonomikus kialakításuknak köszönhetően meglepően könnyűnek hatnak. És ha még arról is sikerül meggyőzni gyermekeinket, hogy a mellkas- és a derékpántot bekapcsolják, akkor nem csak érzetre, de valóban csökken a gerincük terhelése.

A CoocaZoo iskolai hátizsákokhoz hasonló dizájnú tornazsákok, tolltartók és pénztárcák is kaphatók. Webáruházunkban most minden modellhez Hama fülhallgatót adunk ajándékba.

A Coocazoo márkanév eredete igen érdekes, nézzük, hogyan is jött létre a Coo-ca-zoo kifejezés.
  • Coo – az angol „cool” szóból, melynek jelentése átvitt értelemben klassz, nagyszerű. A fiatalok előszeretettel használják, sőt, néhány idősebb, de „örök fiatal” szájából sem hangzik rosszul.
  • Ca – az angol „care” szóból, melynek jelentése gondoskodás, törődés – nem hiába, hiszen a hátizsákok ergonomikusan formált hátrésszel, párnázott pántokkal rendelkeznek, minden oldalukon fényvisszaverő részletekkel felszereltek, belső elrendezésük pedig a tinik igényeinek megfelelően van kialakítva.
  • Zoo – a „Zoo York” szókapcsolatból ered. A kifejezés eredetileg a 70-es évek elején, New York centrumában létrejött underground mozgalmat jelöli. Innen származik az azonos elnevezésű, gördeszkákat, ruházatot és más kiegészítőket gyártó Zoo York cég neve is, amely a „lázadók” márkájaként is ismert.
 

Coocazoo ScaleRale – A táska együtt nő viselőjével

140 cm-es magasságtól ajánljuk az általános iskola felső tagozatos diákjainak, valamint idősebbeknek
Tömeg: 1200 g

A Coocazoo ScaleRale hátizsákok nagy kedvenceink. A gyerekeket nem csak az iskolába kísérhetik el, hanem sportolni vagy akár táborozni is. A modellek legnagyobb vívmánya az egyedi, szabadalmaztatott rendszer, amelyben a vállpántok fokozatmentesen eltolhatóak. Ez a mechanizmus lehetővé teszi, hogy a hátizsák pontosan a viselője hátát kövesse. A termék minőségét az AGR tanúsítvány is igazolja. A hátizsák belsejében biztonságosan elhelyezhető egy 15,6’’ méretű laptop az erre kialakított, párnázott zsebben. A jól átlátható rendszerezőben a kulcs rögzítését megkönnyíti a beépített karabiner. A modellek a nehezebb hátizsákok közé tartoznak.

Milyen további funkciókkal rendelkezik a ScaleRale?
 
  • ’S’ alakú vállpántok varrás nélkül, fényvisszaverő részletekkel
  • víztaszító, minőségi YKK cipzárak
  • 2 darab állítható pánt a táska elülső oldalán, amely alkalmas például gördeszka, kabát vagy sisak rögzítésére
  • titkos zseb a hátizsák hátsó részén
  • kimenet a fülhallgató számára
  • kompatibilis a MatchPatch Lifestyle szériával
​​​​

Coocazoo e-ScaleRale TecCheck – Elektronikus újítás egy iskolai hátizsákon

A ScaleRale sorozat előnyein túl az e-ScaleRale egy vadiúj funkcióval is rendelkezik: a derékpánt egy egyszerű gombnyomással beállítható úgy, hogy a táska tökéletesen illeszkedjék viselője hátához és egyúttal középre is igazodjon.
 

Coocazoo EvverClevver 2 – A hátizsák, amely mindig tökéletesen áll

140 cm-es magasságtól ajánljuk felsősöknek, középiskolásoknak vagy akár idősebbeknek
Tömeg: 1440 g

A Coocazoo EvverClevver modellek az állítható magasságú vállpántoknak köszönhetően tökéletesen állnak bármely 140 és 176 cm közötti magasságú diák hátán. A ScaleRale modellekkel ellentétben nem rendelkeznek fokozatmentesen állítható mechanizmussal, de a vállpántok 4 pozícióban változtathatók. Az oldalsó, szűkíthető pántok, valamint a mellkas- és derékpánt segítenek a táskát tökéletesen a testhez igazítani. A ScaleRale modellekhez hasonlóan ezek is rendelkeznek a német AGR minősítéssel, és hasonló funkciókkal felszereltek, mint például a titkos hátsózseb, az YKK cipzárak és az ’S’ alakú vállpántok. A széria egyetlen hátránya, hogy a ScaleRale modelleknél 240 grammal nehezebbek.

Coocazoo JobJobber 2 – Örök sláger a diákok körében

150 cm-es magasságtól ajánljuk az általános iskola felsős diákjainak, középiskolásoknak és idősebbeknek
Tömeg: 1000 g
 
Az évek során sokszor bizonyított, minőségi Coocazoo JobJobber hátizsákok igen népszerűek eredeti szabásuknak és cool dizájnjuknak köszönhetően – a gyerekek szívesen hordják az iskolába, edzésekre, kirándulásokra. A táskában bőséges hely áll rendelkezésre a tanszerek, a notebook és a személyes cuccok számára. A sok zseb ellenére a modellek tömege alacsony, ami a praktikusság mellett kényelmes viseletet biztosít. A hátizsákok minőségi anyagból készülnek, kétszeresen impregnáltak és a japán YKK márka strapabíró cipzárjaival felszereltek.
   

Coocazoo CarryLarry 2 – Hátizsák nem csak sportolóknak

140 cm-es magasságtól ajánljuk felső tagozatosoknak és idősebb diákoknak
Tömeg: 900 g
 
A CarryLarry iskolai hátizsák a Coocazoo márka sportos változata. Az elülső részen található hevederek segítségével a kabát, gördeszka vagy akár pikniktakaró könnyedén rögzíthető. A praktikus zsebek, a tetszetős és nem mindennapi megjelenés hamar felkelti a diákok figyelmét.
A táska a mellkas- és derékpántnak köszönhetően stabilan illeszkedik a háthoz akár futás, ugrálás vagy biciklizés közben is. Csak néha emlékeztetni kell a kis sportolókat, hogy ne felejtsék el bekapcsolni azokat… :) A modellek szintén AGR minősítésűek.
       
 

Coocazoo RayDay – Hátizsák akár már 3. osztályos kortól is

130 cm-es magasságtól ajánljuk, második iskolatáskaként kiváló alsó tagozatos kisdiákoknak
Tömeg: 1000 g
 
A Coocazoo RayDay iskolai hátizsákok a népszerű JobJobber modellek lekicsinyített változatai. A kicsiknek így nem kell várniuk, míg magasságuk eléri a felsősökét, már most is elérhetőek számukra a Coocazoo márka vagány modelljei! A táskák belső tere praktikus elrendezésű, anatómiailag formált hátrésszel rendelkeznek, megjelenésük is jellemzően „coocazoo-s”.
 

CoocaZoo MatchPatch – Legyen minden hátizsák egyedi!

A CoocaZoo MatchPatch „Lifestyle” termékeknek köszönhetően a tulajdonos bármikor kedvére változtathatja táskájának megjelenését. A csatok, logók, illetve a cipzárak fogóinak cseréjével egy tökéletesen egyedi hátizsák hozható létre. Az idei szettek új színekben pompáznak. Mindez természetesen a megszokott CoocaZoo minőségben.


Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX