Bagmaster 2020 – Új iskolatáskák és hátizsákok minden kisiskolásnak

Bájos megjelenésű iskolatáskák és hátizsákok – általában így mutatjuk be üzletünkben a cseh Bagmaster márkát az érdeklődőknek. Ezután természetesen megemlítjük az egyik alapvető érvet is, ami miatt megéri a márka mellett dönteni: a termékek alaposan kidolgozott, szigorú minőségi ellenőrzésen esnek át, nem csak az anyaghasználatot, de a varrás minőségét illetően is. A gyártó így nem fél 3 éves garanciát adni minden egyes hátizsákjára és iskolatáskájára.
A szülők leginkább a könnyen kezelhető, tartós cipzárakat dicsérik, amely nem csak a hátizsákokra, de a tolltartókra is érvényes. A 2002-ben alapított cég egyértelműen a minőségre helyezi a hangsúlyt. Az igényes kialakítással kéz a kézben jár a termékek ergonómiája – az alumínium vázzal megerősített, kényelmesen párnázott hátrész a legkisebbek számára is megfelelő mindennapi viseletet biztosít. A termékek kialakítása a cseh FZS ZČU egészségügyi szervezet bírálata alapján ideális az iskolás gyerekek számára, és biztosítja egészséges fejlődésüket.

A Bagmaster 2020-ben számos érdekes újdonsággal áll elő. Az iskolai hátizsákok új termékcsaládjait mutatja be: a GEN széria az elsősök számára, a MARK széria a 3-4. osztályosok számára, míg a BOSTON széria az idősebb diákok számára kínál bőséges választékot. A szortimentben több új kulacs és uzsonnás doboz is megjelent fiús és lányos változatokban. Végül pedig a régebbi termékcsaládokat új motívumokkal és színkombinációkkal frissítette. A friss modellekhez természetesen megegyező mintájú tolltartó és tornazsák is elérhető.

Az idei kollekcióból ismét megtalálható webáruházunkban a hátizsákok, tolltartók, tornazsákok és iskolai szettek teljes palettája. Egyes Bagmaster modellek vásárlásakor Ars Una márkájú kulacsot, fülhallgatót vagy háromoldalú színes ceruzát adunk ajándékba.

     
  

Bagmaster iskolatáskák elsősöknek

 

Bagmaster LIM termékcsalád a 116 cm-nél alacsonyabb kisdiákoknak is!

A LIM modellek 34 cm-es magasságukkal és 15 literes űrtartalmukkal az apróbb termetű elsősöknek is ideálisak. Egy áttekinthető főrekesszel rendelkeznek, amely két választófallal van tagolva. A cipzáras elülső zsebben remekül elhelyezhető az uzsonnás doboz. Tágas oldalzsebei zsinórral szűkíthetők, itt kényelmesen elfér például az innivaló.

 

Bagmaster iskolai hátizsákok alsó tagozatosoknak

A Bagmaster iskolai hátizsákokat azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik nem szeretnének klasszikus iskolatáskát hordani, illetve azt már kinőtték, és szívesen viselnének helyette hátizsákot. Első osztályosok esetében felhívjuk a szülők figyelmét arra, hogy hátizsák választásakor elengedhetetlen, hogy a gyermek képes legyen rendet tartani a több rekeszes táskában is. A Theory modellek kivételével az összes hátizsák kevesebb, mint 1 kg tömegű (a Theory 1180 gramm). A fényvisszaverő részletek természetesen a hátizsákok minden oldalán megtalálhatóak, a vállpántokat is beleértve.
  
     

ÚJDONSÁG – Bagmaster GEN termékcsalád 1-3. osztályos tanulóknak, 125 cm-es testmagasságtól

A Bagmaster GEN iskolai hátizsákok a sikeres Galaxy széria folytatásának tekinthetők, egyik fő előnyük pedig a remek áttekinthetőség. A három rekesz helyett két rekesszel rendelkeznek, miközben a tágas főrekesz elegendő helyet biztosít a tankönyveknek, füzettartóknak, amelyek számára egy speciális, rögzítő gumival felszerelt zseb szolgál az egyenlő súlyeloszlás érdekében. A másik rekesz ideális a tolltartó, egyéb írószertartók, füzetek stb. tárolására, emellett egy egyszerű rendszerezővel is felszerelt, amelyben elhelyezhető a mobiltelefon, a gumis pántok segítségével 4 darab toll és egy kisebb zsebben az igazolványok. A lakáskulcs például az elülső zsebben tartható.

A GEN termékek további paraméterei megegyeznek a Galaxy modellekkel: 17 literes űrtartalom, 40 cm-es magasság, talpacskákkal felszerelt, párnázott, mosható alj, állítható magasságú mellkaspánt, szűkítőpántokkal felszerelt vállpántok, amelyeknek köszönhetően a táska tökéletesen illeszkedik a gyermek hátához. A hátizsák tetején két fül is található, a nagyobbik csúszásgátló védelemmel ellátott. Az egyik hálós, gumis oldalzsebben akár egy 0,5 literes kulacs is elhelyezhető. Ezek a hátizsákok két elülső zsebbel rendelkeznek. Az alsó, finoman párnázott zseb viszonylag tágas, kényelmesen elhelyezhető benne a Bagmaster saját márkájú uzsonnás doboza, vagy akár más gyártó, például a Hama uzsidoboza is. A felső zseb apróbb tárgyak, mint például a kulcs, pénztárca, bérlet elhelyezésére szolgál.
   
   

Bagmaster GALAXY termékcsalád 1-3. osztályos gyerekeknek, 125 cm-es magasságtól

A Bagmaster Galaxy iskolatáskák már harmadik éve sikeresek a piacon. Tökéletesen állnak a kis elsősök hátán – a kisebb termetű gyerekeket is beleértve –, és minőségi kialakításuknak, valamint optimális, 17 literes térfogatuknak köszönhetően valóban közkedveltek. Az uzsonnás doboz a többi felszereléstől elkülönítve, az elülső zsebben helyezhető el, így nem fenyeget az a veszély, hogy az uzsonna maradéka véletlenül összemaszatolja a tanszereket, amit a kevésbé rendszerető gyerekek szülei mindenképpen nagyra értékelnek.

  

ÚJ MOTÍVUMOK – Bagmaster ALFA termékcsalád 1-3. osztályos gyerekeknek, 125 cm-es magasságtól

A Bagmaster Alfa iskolai hátizsákok a Gen és Galaxy modellektől eltérően nagyobb űrtartalommal rendelkeznek (19 l), ezért ideálisak azoknak az iskolásoknak, akiknek több felszerelést kell hordaniuk. A táskák három rekeszesek, a tágas főrekeszben hátul gumipánt található a könyvek rögzítésére, a második rekesz pedig egy aprólékosan kidolgozott rendszerezővel rendelkezik, melyben a lakáskulcs is rögzíthető. A harmadik rekeszben elhelyezhető a tolltartó és más kisebb felszerelés, illetve egy nagy belső zsebben az uzsonnás doboz. Ennek köszönhetően a doboz kiválasztását nem korlátozza a hely mérete, amit a nagyevő gyerekek kiváltképp nagyra értékelnek. A hátizsák elején egy pánt található, amelyhez egyszerűen rögzíthető a tornazsák vagy más kisebb táska.
A gyártó az idén négy új motívummal rukkol elő: virágos és nyuszis minta a lányoknak, pókhálós és autós a fiúknak.

 

ÚJDONSÁG – Bagmaster MARK termékcsalád 2-4. osztályos gyerekeknek, 128 cm-es magasságtól

A Bagmaster MARK széria újdonság a kisebb választékú, úgynevezett „második iskolatáska” kategóriában. A minőségi kidolgozás és az ergonómikus kialakítás tekintetében megegyeznek a Mercury iskolai hátizsákokkal, de árkategóriájukat tekintve kedvezőbbek. Három rekesz helyett két tágas rekesszel rendelkeznek, magasságuk 41 cm, űrtartalmuk 19 l. A nagy főrekeszben nincsenek további tagolások és zsebek, a kisebb rekeszben praktikus rendszerező található, melynek része egy csattal rögzített fém karabiner is, melyen elhelyezhető a lakáskulcs – szükség esetén a kulcs így gyorsan előkapható anélkül, hogy a gyermek azt a karabinerről leszedné. A kisebb rekeszben található továbbá egy gumis hálós zseb és egy kisebb cipzáras zseb is. A Mark modellek nem rendelkeznek szűkítőpántokkal, illetve mellkaspánttal, de ez utóbbi külön megvásárolható. A Mercury modellekhez hasonlóan a táska tetején nagy, párnázott fül található, amelynek segítségével a hátizsák kényelmesen vihető kézben is. A táska oldalán nagy gumis zsebek találhatóak, amelyekbe a szélesebb kulacsok is beleférnek.
A Mark modellek a lányok számára virágos, míg a fiúk számára vidám kék motívummal érhető el.

  

Bagmaster MERCURY termékcsalád 2-4. osztályos gyerekeknek, 128 cm-es magasságtól

A jól bevált Mercury modellek szintén a második iskolatáska kategóriába tartozó hátizsákok, a fent említett Mark termékcsalád drágább változatai. A kiváló minőség azonnal szembetűnő. A modellek magassága 41 cm, űrtartalma 19 l, háromrekeszesek és olyan praktikus részletekkel rendelkeznek, mint az állítható magasságú mellkaspánt, szűkíthető vállpántok, nagy, párnázott fogantyú, alumínium karabiner a kulcs rögzítésére, illetve nagy, gumis oldalzsebek. A középső rekeszben egy nagyobb zseb szolgál a füzettartó elhelyezésére. A táska elülső részén rejtett, cipzáras oldalzseb található az értékek biztonságos elhelyezésére.

 

Bagmaster ELEMENT termékcsalád 3-4. osztályos gyerekeknek, 130 cm-es magasságtól

Az Element modellek négyrekeszes, 22 l űrtartalmú, 42 cm magasságú, úgynevezett „második iskolatáskák”. Az alumínium vázzal megerősített, párnázott hátkialakításuk ideális az alsós gyerekek hátának. Cipzáras oldalzsebeikben belül háló található, így ezekben a szélesebb kulacsok is elhelyezhetők. A vállpántok szűkíthetőek, mellkaspánttal nem rendelkeznek, de az külön kapható hozzájuk. Két főrekeszük belső osztás nélküli, nem kimondottan tágas, ezért azoknak az idősebb gyermekeknek, akiknek kifejezetten sok tanszert kell magukkal cipelniük, inkább másik modelleket javasolunk. A harmadik rekeszben karabinerrel is felszerelt, jól átlátható rendszerező található, a tágas elülső zsebben pedig külön rész szolgál az uzsonnás doboz elhelyezésére.

  

Bagmaster MAXVELL termékcsalád 3-4. osztályos gyerekeknek, 130 cm-es magasságtól

A háromrekeszes Bagmaster Maxvell modellek 42 centiméteres magasságukat tekintve megegyeznek az Element modellekkel, ám űrtartalmuk nagyobb, 24 literes. Az extra könnyű hátizsákok tömege mindössze 0,84 kg, áruk pedig kedvezőbb az Element modelleknél. A főrekesz tágas, kényelmesen beleférnek az A4-es formátumú tankönyvek, füzetek. A rekesz belsejében gumis zseb található az átláthatóbb elrendezéshez. Az első rekeszben praktikus rendszerező és cipzárral zárható hálós zseb szolgál az apróságok számára. A rekesz felső részén rögzíthető a lakáskulcs. A hátizsák oldalán két tágas gumis zseb található. Mivel a táskákat egyesével szabják ki a nyomott mintás anyagból, ezért minden táska egyedi lehet.

  

ÚJ MOTÍVUMOK – Bagmaster THEORY termékcsalád 4-6. osztályos gyerekeknek, 140 cm-es magasságtól

A Bagmaster Theory modellek kétrekeszes iskolai hátizsákok, 44,5 cm magasságúak, párnázott hátrészük már eltérő kialakítású, a növésben lévő gyermekekhez igazodó, az alumínium váz eltűnik. A hátsó főrekesz megerősített belső zsebbel rendelkezik a notebook számára. A táska belsejében tépőzáras, párnázott, merev oldalfalak vannak, amely lehetővé teszi, hogy a hátizsák magától megálljon. Az oldalt található szűkíthető pántok biztosítják a táska tökéletes illeszkedését a háthoz, így a nehezebb tanszerek akár az elülső rekeszben is elhelyezhetők. Az alsó elülső zsebben kényelmesen elfér az uzsonnás doboz, a felsőbb zsebben pedig praktikus rendszerező található, a lakáskulcs rögzítésére alkalmas karabinerrel felszerelve. A gumis oldalzsebekben szélesebb kulacs is elhelyezhető. A modellek hátránya az egymáshoz közel található széles vállpántok, amelyek a kisebb termetű gyerekek esetében nem igazán előnyösek. A vállpántok nem szűkíthetők, a mellkaspánt pedig külön kapható a modellekhez.

 

ÚJDONSÁG – Bagmaster BOSTON termékcsalád 4-6. osztályos gyerekeknek, 140 cm-es magasságtól

A vadi új Boston széria az egészen eredeti, divatos szabású modellekkel véleményünk szerint a gyártó idei legnagyobb dobása. Az iskolai hátizsákok kétrekeszesek, 44,5 cm magasságúak és 24 l űrtartalmúak. A hátrész új típusú párnázása már egyértelműen a nagyobb gyerekek számára lett kifejlesztve. A hátsó főrekeszben párnázott zseb található a laptop számára, a másik rekeszben pedig egy kisebb rendszerező került elhelyezésre. A vállpántok ergonomikus kialakításúak, állítható mellkaspánttal rendelkeznek, így a táska igazán kényelmes viseletet biztosít. A modellek elölről fényvisszaverő elemekkel felszereltek.
Érdekes részlet a kettős elülső zseb. A két oldalsó, hosszanti cipzár valójában két külön zsebhez tartozik, ezek felett pedig egy apró cipzáras zseb található. A táska párnázott fogantyúval is rendelkezik, illetve egy erős füllel is, amellyel a táska biztonságosan felakasztható. Az oldalsó zsebekben jó minőségű gumis háló található, amely szilárdan tartja a kulacsot. A párnázott alj merev, úgynevezett 1680 D anyagból készült, ennek köszönhetően a hátizsák stabil, önmagában is megáll. Mivel a táskákat egyesével szabják ki a nyomott mintás anyagból, ezért minden táska egyedi lehet.



Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX