2021-es kollekció: Hama iskolatáska elsősöknek és Coocazoo iskolatáska

Elkészítettük a Hama német márka által kínált legkeresettebb iskolatáskákról szóló áttekintést. Bár a magasabb áron beszerezhető termékeket kínáló márkák közé tartozik, másfelől, ami a hát ergonómiáját, a vállpántok formáját, a felhasznált anyagokat és a minőségi végső ellenőrzést illeti, a legjobb minőségről van szó. A Hama cseh képviselete azonban saját modelleket is kínál, amelyek megfizethetőbb áron kaphatók.  

 
Miért válassza a Hama márkát?
 
  • Minőségi német márka (gyártás Kínában),
  • a hát ergonómiája kiváló minőségű, német AGR minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik a Step by Step, a GRADE vagy a Coocazoo számára,
  • a varrás és a felhasznált anyagok minőségének kidolgozott, többlépcsős végső ellenőrzése,
  • a Step by Step, a Grade és a Coocazoo modellek 100% újrahasznosított PET palackokból készülnek, a termelést végző alkalmazottak tisztességes feltételek között dolgoznak
  • alacsony súly 750 g-tól,
  • a reklamációk százalékos aránya 2019-ben a Detskyeshop s.r.o.-nál: 0,94 %.

 
TIPPEK!
  • Ajándékok az egyes modellekhez, cipőzsák, Stabilo toll és könnyű, műanyag füzettartó..
  •  MAGIC MAGS cserélhető mágneses matricák a GRADE, Cloud, Space, valamint a Kid.
 




Új motívumok
Step by Step GRADE 1. osztályosoknak

Magasság: 41 cm, szélesség: 28 cm, mélység: 20 cm, tömeg: 1070 g (a két mágneses matrica nélkül mérve), magasabb beszerzési ár

Egyértelműen a legjobb iskolatáska elsősöknek, ezen felül nálunk, a boltban is a legközkedveltebb, a 4-éves garancia magáért beszél. Alacsony termetű gyerekeknek is kiválóan illik, a vállpántok, valamint a hátrész tökéletesen másolják a gyermekek vállát és hátát. Csillagos egyessel értékeljük. Az állítható hátrendszernek köszönhetően 4. osztályos korig együtt nő a gyerekkel, a forgó mechanizmus lehetővé teszi, hogy közvetlenül a gyermek hátán állítsa azt be. Kizárólag az apróságokra szolgáló zseb hiányzik. Német AGR tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Hama iskolatáska elsősöknek

Magasság: 38 cm, szélesség: 30,5 cm, mélység: 17 cm, tömeg: 980 g, alacsonyabb beszerzési ár

Gyermekeknek szóló motívumainak köszönhetően közkedvelt, a jól illő Stil iskolatáskával összehasonlítható. Kevésbé párnázott, mint a Still modellje, tehát fiúk is választják, akik általában többet izzadnak.

 

Step by Step Touch márka elsősöknek

Fényűző, minőségi modellek magas árkategóriában, mindent kibírnak és szinte önmagukat adják el :-). Német AGR tanúsítvánnyal rendelkeznek. Általában inkább nagyobb gyermekeknek alkalmasak, azonban Light változat is kapható, amely kisebb gyermekeknek alkalmas.


 

Coocazoo gyerekeknek 3. osztályos kortól

  

Coocazoo RayDay

Mélység: 20 cm, szélesség: 29 cm, magasság: 41 cm, tömeg: 1000 g, akciós ár!

Kifejezetten a közép -európai piacra tervezett modell, a ScaleRale modell olcsóbb változata. Nem rendelkezik állítható hátrendszerrel, a derékpánt nem párnázott. Nagyon jól illik a gyermekeknek, a kiváló szerkezetnek köszönhetően, amely behúzópántokkal kiegészített, tökéletesen beállítható. Idén a végső értékesítés folyik, már nem gyártanak új darabokat, ezért ne habozzon a vásárlással.

 

Coocazoo ScaleRale

Mélység: 20 cm, szélesség: 30 cm, magasság: 45 cm, tömeg: 1200 g, magasabb beszerzési ár

Top modell az iskolai típusok közül, 140–176 cm-es gyermekek számára beállítható, kiválóan illik. Állítható hátrendszerrel és forgó mechanizmussal rendelkezik, amelynek köszönhetően a Step by Step GRADE-hez hasonlóan közvetlenül a gyermek hátán is kényelmesen beállítható. Német AGR tanúsítvánnyal büszkélkedhet. Kiváló befektetés olyan szülők számára, akik minőségi, a gyermekkel együtt növekvő, az egészséges hátat támogató iskolatáskára vágynak!



 

Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX