Kategóriák megjelenítése
Merkur 2.2. Villanymotor építőkészlet

Merkur 2.2. Villanymotor építőkészlet

A termék kódja:34000051
Gyártó:Merkur Toys
Anyag:Fém

Villanymotor gyermekeknek készült építő-fejlesztő játék. Bármelyik készlet ideális kiegészítője lehet, melyet beépítve mozgásra bírhatjuk járművünket. A színes elemekkel vidáman folyhat a játékos tanulás.
Tartalmaz egy villanymotort kétfokozatú sebességváltóval, egy akkumulátorral működtetett vezérlőházat és egy kibővített sebességváltót. A tápegység tokja 3 C típusú monocella számára készült (nem tartozék). A motornak 2 fordulatszáma van: 180 ford./perc és 1120 ford./perc.

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX