Lego

A LEGO megnevezés hallatán sokan a közkedvelt kockákra, a Lego figurákra, az építőkészletekre vagy szettekre gondolnak. Kínálatunkban az iskolásoknak szánt Lego iskolatáskákat, valamint City motívummal díszített szetteket talál - tűzoltó, Ninjago, Nexo Knights vagy Friends és Stars. Ezen felül olyan iskolaszerek közül válogathat, mint a legendás kocka rajongóinak szánt uzsonnás doboz vagy szett (uzsonnás doboz és kulacs), amelyek a Friends, Nexo knights vagy Ninjago mintákban díszelegnek, esetleg a zselés toll minifigurával, színes ceruzák és szövegkiemelők. Kínálatunkban ezzel a motívummal díszített, szabadidős tevékenységekhez alkalmas hátizsákot is talál. A tárolódoboz, a polc és az ágyneműhuzat pedig biztosan hasznos kiegészítői lesznek a gyerekszobának.
Oldal 1 z 9Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX