Lego

A LEGO megnevezés hallatán sokan a közkedvelt kockákra, a Lego figurákra, az építőkészletekre vagy szettekre gondolnak. Kínálatunkban az iskolásoknak szánt Lego iskolatáskákat, valamint City motívummal díszített szetteket talál - tűzoltó, Ninjago, Nexo Knights vagy Friends és Stars. Ezen felül olyan iskolaszerek közül válogathat, mint a legendás kocka rajongóinak szánt uzsonnás doboz vagy szett (uzsonnás doboz és kulacs), amelyek a Friends, Nexo knights vagy Ninjago mintákban díszelegnek, esetleg a zselés toll minifigurával, színes ceruzák és szövegkiemelők. Kínálatunkban ezzel a motívummal díszített, szabadidős tevékenységekhez alkalmas hátizsákot is talál. A tárolódoboz, a polc és az ágyneműhuzat pedig biztosan hasznos kiegészítői lesznek a gyerekszobának.
Oldal 1 z 11Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX