Hygi Kulacsok és más műanyag palackok

A Hygi Kulacs® (Zdravá lahev®) a cseh R&B Mědílek cég terméke. Miért is higiénikus? Orvosi és gyógyszerészeti használatra kifejlesztett polipropilénből készült, nem tartalmaz ftalátokat, BPA- és BPS-mentes. Biztos lehet benne, hogy gyermeke olyan palackból iszik, amely mérgezőanyagoktól, penésztől mentes. Maximum 100°C-os folyadék, jeges és szénsavas ital egyaránt tölthető bele. Tisztítása és karbantartása egyszerű - minden része mosogatógépben mosható. Szükség esetén pótalkatrész is vásárolható hozzá, így megnövelhető a palack élettartama.
Kínálatunkban Hama és Oxybag márkájú gyermek kulacsok is elérhetők, amelyek szintén megfelelnek azoknak az egészségügyi követelményeknek, mint a Hygi Kulacs.
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 6Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX