Herlitz be.bag hátizsákok

A Herlitz be.bag termékcsalád a Herlitz márka stílusos iskolai hátizsákjait foglalja magába. A be.bag airgo modellek merev falú, stabil, kétrekeszes táskák alsó tagozatosoknak. Az állítható magasságú vállpántoknak és mellkaspántnak köszönhetően a táska mindig a gyermek aktuális méretéhez igazítható. Az idősebb diákoknak a gyártó kétkamrás hátizsákokkal kedveskedik, amelyek vállpántjai és deréköve egyaránt állíthatók: a be.bag beat modell különlegessége a tágas elülső zseb, míg a cube modell kicsit kisebb és összességében könnyebb kialakítású iskolataskák.

A Herlitz az általános iskola felső tagozatosainak be.adventurer hátizsákokat is kínál, ezen felül a kínálatban az idősebb diákoknak szánt be.active és be.ready termékcsaládok is megtalálhatók. Lélegző és párnázott ergonómikus kialakítású hátrésszel, valamint fényvisszaverő elemekkel díszített állítható vállpántokkal ellátottak, amelyek anatómiai formázásúak és puha párnázással kiegészítettek. Minden diák számára megfelelő választás!

Oldal z 0
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX