pókember

A film és a képregény főszereplője Peter Parker, egy középiskolás diák. Egy iskolai kiránduláson, egy egyetemi laborban megharapja őt egy génmódosított pók, ettől kezdve Peter szert tesz a pókok képességeire. Hatalmas ereje van, képes mászni a falakon, pókhálót lő ki a csuklójától. Ezeket a tulajdonságokat először saját szükségleteire használja, ám később a legnagyobb New York-i bűnözők elleni harcossá válik. Kínálatunkban a közkedvelt hőssel díszített Pókember hátizsákot, füzettartót és további olyan iskolaszereket talál, mint például tárolódoboz, tornazsák és egyebek. A Pókember ágyneműhuzat, valamint az ezzel a motívummal díszített fürdőlepedő is közkedvelt.

Oldal 1 z 1
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX