Kategóriák megjelenítése
Centropen Tornado Fruity toll

Centropen Tornado Fruity toll

A termék kódja:O267584
Gyártó:Centropen

Iskolai Tornado fruity toll attraktív dizájnnal és bevált ergo markolattal, „masszázs pontokkal” melyek aktiválják az ujjak végében lévő tapintó receptrokat, valamint garantálja az egészséges és fáradtságmentes írást. Nyomás nélkül is könnyen ír, ezért alkalmas kiegészítő az iskolába. Alkalmas jobb és ball kezeseknek, valamint diszgráfiásoknak is. A kék radírozható tinta, vékony egyenletes írásnyomot hagy. A hegy átmérője 0,5 mm az írásnyom vastagsága 0,3 mm. A toll hegyében parfümös illatosított tinta található: banán, alma, málna, eper, barack – illatokban.

Gyártó: Centropen

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX