Kategóriák megjelenítése

Bagmaster LUMI 23 D iskolatáska, hátizsák fiúknak

A termék kódja:G5014009
Mélység: 20 cm
Szélesség:31 cm
Magasság:40 cm
Teherbírás:7
Térfogat:23 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Bagmaster

Iskolatáska, hátizsák fiúknak autós motívummal alkalmas 1.-3. általános iskolai osztályba.
Első osztályba csak magasabb (kb. 128 cm-től) fiúknak megfelelő. Ez egy, továbbfejlesztett ergonómiával rendelkező hátizsák modell, amelyet a gyermekrehabilitáció vezető cseh szakértőjével, a MUDr. Kateřina Smíšková, együttműködésben fejlesztettek ki.

A hátizsák hátrendszere belső, könnyű, puha habszivacs párnákból készült deszka megerősítésből áll, amelyek kellően védik a gyermek hátát a kellemetlen lökdösődéstől. A hátsó rendszer része egy könnyű, levehető deréköv, amely lélegző hálóból készült és fényvisszaverő elemekkel van felszerelve. Párnázott hátrendszer állapotfelméréssel, új típusú háló, amely nem karcol, és a háton és a vállpánton is megtalálható. Ennek köszönhetően a megtöltött iskolai hátizsák jól illeszkedik az iskolás hátára, és puha párnázott, különösen a gerinc körül és a gerinc ágyéki része alatt. Az anatómiai formázás, párnázás, beleértve a hatékony mélyedéseket is, elegendő levegőkeringést tesz lehetővé, így minimálisra csökkenti a gyermek hátának izzadását.

A főkamra úgy van kialakítva, hogy az A4-es füzettartók kényelmesen elférjenek benne. A fő rekesz összecsukható, szilárd alja biztosítja a dolgok egyenletes elosztását a hátizsákban és stabilitást a földön állva.
Az elülső cipzáras kamra nagyon tágas, a belső részén egy uzsonnás doboznak való zseb található. Ez a zseb tolltartónak vagy papucsnak is használható.
Az elülső zsebben gazdagon felépített rendszerező található, például telefon vagy írószer tárolásához.

A LUMI iskolai hátizsák nagy mennyiségű fényvisszaverő anyagot tartalmaz, hogy maximalizálja a gyermek láthatóságát a közúti forgalomban. Főleg az iskolai hátizsák elülső részén, oldalán, de a vállpántokon is. Az új típusú, könnyű húzható fülek gumi hurokkal biztosítják a cipzárak kényelmes kezelését.
Az iskolai hátizsák gyártásához felhasznált anyagok biztonsági szempontból megfelelnek az EU szabványoknak. A fényvisszaverő anyagok is megfelelnek az EU szabványoknak.

A vállpántok anatómiailag formásak és puha párnázottak. A vállpántokon található felső műanyag csatok segítségével a pántok egyénileg állíthatók az iskolás fiú méretéhez. A hátizsák egy rugalmas mellkaspántot tartalmaz, amellyel a hevedereket az iskolás fiú vállára rögzítheti. Ezt a mellkaspántot bármikor eltávolíthatja. A vállpántok tetején található flip rendszer a hátizsák hátuljáról nyitott helyzetben tartja a pántokat, így biztosítva a hátizsák kényelmes illeszkedését. A pántok végeit fényvisszaverő elemmel és mágnessel könnyedén rögzítheted a vállpánt végeire.

A hátizsák alja négy, erős és sűrű szövésű anyagból készült műanyag lábbal biztosítja a hátizsák hosszú élettartamát és védi a hátizsákot a szennyeződéstől. Az iskolai hátizsák szövethorog segítségével rögzíthető a kampóhoz a padhoz. A hátizsák oldalsó hurokkal rendelkezik, amellyel a csörlőt chiphez vagy kulcshoz rögzítheti. A zseniális elhelyezésnek köszönhetően mindig közvetlenül az oldalzsebbe csúsznak. Új termikus címke logóval. Olyan funkció, amely az első érintésre rögzít. Télen fekete, meleg narancsban narancs. Próbálja meg a színváltást meleg tenyérrel.

LUMI hátizsák áttekintése:
három rekeszes iskolai hátizsák
súlya mindössze 940 g!
új típusú tágas oldalzsebek ivópalackhoz - a zseb rejtett mágnessel zárható
ergonomikusan kialakított hátlap
állítható mellkaspánt
levehető párnázott deréköv
állítható vállpántok, lágyan párnázott
tolltartó vagy uzsonnazseb
szervező
párnázott alsó műanyag lábakkal az alsó kopás ellen
hátul a gumiban a deszkákon
fényvisszaverő elemek

Technikai paraméterek:
Mérete: 40 x 31 x 20 cm
Terhelhetőség: 7 kg
Súly: 940 g
Űrtartalom: 18 l
Garancia: 3 év

Gyártó: Bagmaster


Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX