Kategóriák megjelenítése

Bagmaster BETA 23 B iskolatáska, hátizsák

A termék kódja:G5013958
Mélység: 20 cm
Szélesség:31 cm
Magasság:40 cm
Teherbírás:7
Térfogat:19 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Bagmaster

Kapcsolódó termékek

Bagmaster BETA 23 B kihajtható tolltartó
5500 Ft
Elérhetőség: 14 nap
Bagmaster hálós zsák - szürke
845 Ft
Elérhetőség: 2 nap

Iskolatáska, hátizsák fiúknak menő tűzoltó témával általános iskola első osztályától a harmadik osztályig alkalmas. Első osztályban, csak magasabb lányoknak megfelelő (kb. 128 cm).
Ez egy továbbfejlesztett ergonómiával rendelkező hátizsák modell, amelyet a gyermekrehabilitáció vezető cseh szakértőjével, a MUDr. Kateřina Smíšková együttműködésben fejlesztettek ki.

A hátizsák hátrendszere puha habszivacs párnákból készült belső, könnyű deszka megerősítésből áll, amely kellőképpen védi a gyermek hátát a kellemetlen lökdösődéstől. A hátrendszer része egy könnyű, levehető könnyű deréköv, amely légáteresztő hálóból készült és fényvisszaverő elemekkel van ellátva. Párnázott hátrendszer állapotellenőrzéssel, új típusú hálóval, ami nem karcol, és a háton és a vállpánton is megtalálható. Ennek köszönhetően a megtöltött iskolai hátizsák jól illeszkedik az iskolás hátára, és puha párnázott, különösen a gerinc körül és az ágyéki gerinc alatt. Az anatómiai formálás, párnázás, beleértve a hatékony mélyedéseket is, elegendő légáramlást tesz lehetővé, így minimálisra csökkenti a gyermek hátának izzadását.

A főkamrát úgy tervezték, hogy kényelmesen elférjen az A4-es iskolatáblák. A fő rekesz összecsukható, tömör alja biztosítja a dolgok egyenletes elosztását a hátizsákban és stabilitást a földön állva.
Az elülső cipzáras kamra nagyon tágas, a belső részén egy uzsonnás doboznak való zseb található. Ez a zseb tolltartók vagy papucsok tárolására is alkalmas.
Az elülső zsebben osztott rendszerező található, például a telefon és az irodaszerek számára.

A BETA iskolai hátizsák nagy mennyiségű fényvisszaverő anyagot tartalmaz, hogy maximalizálja a gyermek láthatóságát a közúti közlekedésben. Főleg az iskolai hátizsák elülső részén, oldalán, de a vállpántokon is. Az új típusú könnyű húzófülek gumihurokkal biztosítják a cipzárak kényelmes irányítását.
Az iskolai hátizsák elkészítéséhez felhasznált anyagok biztonsági szempontból megfelelnek az EU szabványoknak. A fényvisszaverő anyagok az EU szabványoknak is megfelelnek.

A vállpántok anatómiailag formásak és puha párnázottak. A hátizsák egy rugalmas mellkaspántot tartalmaz, amellyel a pántok rögzíthetők az iskolás fiú vállán. Ezt a mellkaspántot bármikor eltávolíthatja. A vállpántok tetején található flip rendszer a hátizsák hátuljáról nyitott helyzetben tartja a pántokat, így biztosítva a kényelmes illeszkedést a hátizsákon. A vállpánt végeire fényvisszaverő elemmel és mágnessel könnyedén rögzítheted a szíjvégeket.

A hátizsák alja négy erős és sűrű szövésű anyagból készült műanyag lábbal biztosítja a hátizsák hosszú élettartamát és védi a hátizsákot a szennyeződésektől. Az iskolai hátizsák egy szövethurok segítségével rögzíthető a padon lévő kampóhoz. A hátizsák egy oldalsó hurokkal rendelkezik, amellyel az orsót chiphez vagy kulcshoz rögzítheti. A zseniális elhelyezésnek köszönhetően mindig közvetlenül az oldalzsebbe csúsznak. Új termikus címke logóval. Olyan funkció, amely első érintésre rögzít. Télen fekete, meleg narancs. Próbálja ki a színváltást meleg tenyérrel.

BETA hátizsák áttekintése::

 • három rekeszes iskolai hátizsák
 • súlya mindössze 980 g!
 • oldalsó gumizsebek egy italosüveg számára
 • ergonomikusan kialakított háttámla
 • állítható mellkaspánt
 • levehető párnázott deréköv
 • állítható vállpántok, lágyan párnázott
 • tolltartó vagy uzsonnazseb
 • szervező
 • párnázott alsó műanyag lábakkal az alsó kopás ellen
 • a radír hátuljában a táblákon
 • fényvisszaverő elemek
 • design medál

Technikai paraméterek:
Mérete: 40 x 31 x 20 cm
Terhelhetőség: 7 kg
Súly: 980 g
Űrtartalom: 19 l
Garancia: 3 év

Gyártó: Bagmaster

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX