Kategóriák megjelenítése
Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Úszó nyakpánt Flipper/Circle kék

Úszó nyakpánt Flipper/Circle kék

A termék kódja:10500001
Gyártó:Teddies
Anyag:PVC (felfújható)

Flipper úszó nyakmerevítő

Gyermeke szereti vagy féli a vizet? Flipperrel nagyon várja majd a fürdést és az úszást. A nyakmerevítőnek köszönhetően a vízben való tartózkodás biztonságosabb és szórakoztatóbb.

Biztonságos és boldog úszás
A Flipper egy felfújható fejtámasz kicsinyeink számára. Megkönnyíti a fürdőkádban és a medencében való fürdést. A víz nem fröccsen a baba arcába, így fürdés közben megnyugszik. Más fürdést segítő eszközöktől (szárnyak, úszógyűrűk) eltérően a tanúsítványok születéstől kezdve engedélyezik ennek az úszó nyakpántnak a használatát. A gyermek természetes pszichomotoros fejlődése miatt a Flipperrel való fürdést 9 hónapos kortól javasoljuk.

A Flipper főbb jellemzői
A flippert könnyű fel- és levenni, a gyerek gyorsan megszokja. A fej megtámasztásával rögzíti a test élettanilag helyes helyzetét a vízben, miközben természetesen emeli a gyermeket.
Rendkívül biztonságos a gyerek számára, 100%-ig megbízhat benne.

• A dupla rögzítés (tépőzárral és karabinerrel) lehetővé teszi a gyűrű pontos felhelyezését, hogy ne legyen se laza, se túl szoros a gyermek számára.
• A biztonsági szelepek megakadályozzák a nem kívánt levegőszivárgást.
• A légkamrában van egy másik, külön szeleppel. Ezért bármilyen sérülés nem okoz teljes leeresztést.
• A minőségi anyag (PVC) nem szaga, hipoallergén és ellenáll a véletlen szakadásnak.
• A belső varrás speciálisan úgy van beállítva, hogy ne súrolja a gyermek nyakát.
• A kör alján található két fogantyúnak köszönhetően a gyerek még nagyobb biztonságban érzi magát, mert van mibe kapaszkodnia.
• Két méretben gyártják. Közülük az elsőt a legkisebbeknek szánják, a nagyobb Flipperrel két-négy éves korig tréfálhatnak a gyerekek.
• A szerszám megfelel az EN-71 európai biztonsági irányelveknek.

Hogy a gyerekek ne féljenek a víztől és egészségesen nőjenek fel – a szakértő szava
"Fontos a gyermek számára a rendszeres fürdetés – a baba megerősíti a vízzel való pozitív kapcsolatát, akkor nem fél a víztől és az úszás, mosakodás is szórakoztató lesz számára. A vízben tartózkodás támogatja a gyermek mozgáskészségének minőségét, így jótékony hatással van a gyermek pszichomotoros fejlődésére” – magyarázza Petra Pomajbíková, a MimiPoradny.cz pszichomotoros fejlesztési előadója, és hozzáteszi:
"Feltéve, hogy a baba a megfelelő mozgásfejlődésen megy keresztül, csak a 9. hónaptól tudom ajánlani a Flipperrel való fürdést."


Mit mondanak a gyerekek és szüleik a Flipperről?
„Egy barátomtól tanultam a Flipperről. Először furcsának tartottam, de nagyon megdicsérte, így én is felpróbáltam. Ma rendszeresen járunk vele úszni."
S. Petra és Johanka lánya

"Attól tartottam, hogy a természetes súly nem húzza le a babát, és nem nyomja a nyakát a gyűrű, de a víz gyönyörűen megemeli a babát, és a gyűrű csak a fejet védi és a felszín felett tartja."
Jiří F. és fia Jan

Kérdés az eladóhoz

Meg kell erősítenie, hogy nem robot vagy

Vélemények a termékről

Új hozzászólás megjelenítése

A megjegyzések az ön véleményének kinyilvánítására szolgálnak egy konkrét termékről.Köszönjük az ön hozzászóllásait.Mint üzemeltetői ennek a vitának fel vagyunk jogosítva a nem ide illő hozzászólások törlésére.

Értékelés:
Teljes értékelés
0 %
Eddig még senki nem értékelte a terméket.

Legfrissebb híreink

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

MenuX

InformaceX