Kategóriák megjelenítése
Tornado Original radírozható rollertoll és hibajavító készlet 

Tornado Original radírozható rollertoll és hibajavító készlet 

A termék kódja:O0310174
Gyártó:Centropen

Iskolai toll ajánlott gyerekek számára . < / span> Vékony nyom , amely minőségi papíron nem üt át , < / span> . Csúszásgátló ergo markolattal s masszázs pontokkal , amelyek írás közben aktiválják az úgynevezett tapintási receptorokat és amivel egészséges írást garantál , fáradtság nélkül. Teljes értékű < span class = "hps"> töltőtoll alkalmas jobbkezesek , balkezesek < / span> i diszgráfiások számára. Könnyen, nyomás nélkül ír .

A színváltozatot a készlet szerint szállítjuk, a megrendelés tartalma alapján (lányok / fiúk). Ha egy konkrét színt szeretne, akkor a kosár megjegyzés rovatában tüntesse fel.


Gyártó : Centropen

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX