Segítségre van szüksége?

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Vagy hívjon bennünket a +420 777 555 226 telefonszámon.

Thomas vonat, Tűzoltó Sam

Mindenki ismeri Thomast, a gőzmozdonyt, a brit animációs sorozat főszereplőjét. Nem csupán a gyerekeket, hanem a felnőtteket is lenyűgözi aranyossága, tisztességes viselkedése és barátsága. Thomas, a gőzmozdony és barátai minden nap új kaland részesei Sodor szigetén, ahol minden pillanatot örömtelivé varázsolnak. Kínálatunkban ezzel a motívummal díszített Thomas ágyneműhuzatot, fürdőlepedőt, puzzlet és párnákat is talál.

Sam, a tűzoltó (eredetileg angolul Fireman Sam) egy brit animációs sorozat gyerekeknek egy tűzoltóállomásról, amely fő tűzoltója Sam, aki mindig készen áll arra, hogy segítsen a falujában, Körmöspálcáson bajba jutottakon. A sorozatban szerepel még Steele Parancsnok, a kissé ügyetlen Elvis Cridlington, Penny Morris és Radar, a tűzoltóállomás mentőkutyája. A további szereplők közé tartozik Trevor Evans, a város buszsofőre, Bella Lasagna, az olasz kávéház tulajdonosa, Norman Price és anyukája, Dilys Price bolttulajdonos, valamint Sarah és James ikerpár. A gyerekeknek a Sam, a tűzoltó ágyneműhuzat, a fürdőlepedők és a puzzle is örömöt szerezhet. 

Oldal 1 z 2Következő
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

30.08.

Iskolai felszerelések - kütyük és érdekességek

Tudtad, hogy van eltüntethető filctollal ellátott highlighter, hogy van újszerű kivitelű, cserélhető újratöltővel ellátott radír toll? És még sok más.

07.06.

Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Az ideális időpont az iskolai aktatáska vagy hátizsák kiválasztására júniusban vagy júliusban van.

31.05.

Oxybag iskolatáskák – új kollekció 2022

Az idei modellek új, továbbfejlesztett kialakításával nyűgöznek le, amely jobban illeszkedik a hátoldalra. Vannak népszerű Frozen vagy Minecraft licenctémák is!

MenuX

InformaceX