Thomas vonat, Tűzoltó Sam

Mindenki ismeri Thomast, a gőzmozdonyt, a brit animációs sorozat főszereplőjét. Nem csupán a gyerekeket, hanem a felnőtteket is lenyűgözi aranyossága, tisztességes viselkedése és barátsága. Thomas, a gőzmozdony és barátai minden nap új kaland részesei Sodor szigetén, ahol minden pillanatot örömtelivé varázsolnak. Kínálatunkban ezzel a motívummal díszített Thomas ágyneműhuzatot, fürdőlepedőt, puzzlet és párnákat is talál.

Sam, a tűzoltó (eredetileg angolul Fireman Sam) egy brit animációs sorozat gyerekeknek egy tűzoltóállomásról, amely fő tűzoltója Sam, aki mindig készen áll arra, hogy segítsen a falujában, Körmöspálcáson bajba jutottakon. A sorozatban szerepel még Steele Parancsnok, a kissé ügyetlen Elvis Cridlington, Penny Morris és Radar, a tűzoltóállomás mentőkutyája. A további szereplők közé tartozik Trevor Evans, a város buszsofőre, Bella Lasagna, az olasz kávéház tulajdonosa, Norman Price és anyukája, Dilys Price bolttulajdonos, valamint Sarah és James ikerpár. A gyerekeknek a Sam, a tűzoltó ágyneműhuzat, a fürdőlepedők és a puzzle is örömöt szerezhet. 

Oldal 1 z 1
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

27.06.

Helyes ceruzafogás?

Ahhoz, hogy az írás a gyermek és a szülők számára az első pillanatoktól kezdve örömet és ne frusztrációt okozzon, fontos, hogy a kezdetektől fogva helyesen fejlesszük. Fontos a megfelelő fogás!

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

MenuX

InformaceX