Robot játékok gyerekeknek

A fiúknak és lányoknak egyaránt megfelelő robot játékok hosszú órákon át képesek szórakoztatni a gyerekeket. A legkisebbeknek segítenek a képzelőerejük fejlesztésében, míg az idősebbeknek segíteni fognak, hogy jobban érdeklődjenek a technika iránt. Az egyszerűbb robotok elemre működnek, a bonyolultabbak távirányítóval kiegészítettek és igénylik az idősebb gyerekek fejlett fantáziáját. Az egyes modellekkel versenyezhet, míg mások beszélni vagy járni is képesek.
Kínálatunkban többek között a minőségi HEXBUG márkát, és a márka által kínált robot bogarakat és robot egeret is talál. A nano bogarakkal felhőtlen szórakozásban lehet része, a Nano flash készlettel pályát is állíthat nekik, sőt, a Nano space kiegészítőkkel még az űrbe is küldheti őket. A Hexbug minden korosztály számára kínál modelleket, beleértve a kisgyermekeket is, és ne aggódj, az apukák is megtalálják a számukra megfelelő játékokat :-)
 
Ár Ft Ft
Szűrők megjelenítése
Oldal 1 z 1
HEXBUG robotikus IR egér
8 603 Ft
Elérhetőség: 2 nap
HEXBUG Sárkány piros
14 741 Ft
Raktáron
HEXBUG Sárkány zöld
14 741 Ft
Raktáron
HEXBUG MoBots Fetch - kék
12 052 Ft
Raktáron
HEXBUG MoBots Fetch - zöld
18 086 Ft
Raktáron
HEXBUG Darázs - fekete
7 741 Ft
Elérhetőség: 2 nap
A nyüzsgő nanobogarak olyanok, akárcsak az élők. Teljesen önálló mikrorobotokról van szó egyedülálló mozgástechnológiával. Úgy néznek ki, mint egy vibráló fogkefe, bármilyen helyzetből képesek újra lábra állni. Minél többen futkosnak egy helyen, annál jobban fogják Önt szórakoztatni!
 
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX