Kategóriák megjelenítése
Puzzle Kisvakond vitorla 47x33cm 100 db. XL

Puzzle Kisvakond vitorla 47x33cm 100 db. XL

A termék kódja:21343429
Gyártó:Dino
Anyag:Karton

Krtek megmutatja minden gyereknek, hogyan kell szórakozni egy régi esernyővel, aki képes puzzle-t állít össze vele. A puzzle összesen 100 nagy darabból áll, amelyeket az óvodások nagyon jól össze tudnak majd rakni. Játék közben nemcsak motoros készségeiket gyakorolják, hanem intelligenciájukat, koncentrációs képességüket és képzelőerejüket is.

A puzzle Csehországban készült. A csomagolás átesett egy elektronikus teszten, ami garantálja, hogy minden alkatrész egyben van. Minden alkatrész egészségre biztonságos kartonból készül.

Legfrissebb híreink

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

01.08.

Stil - az első osztályosoknak szánt aktatáskáktól a diákhátizsákokig

Bemutatjuk a nagyon népszerű, és jól illeszkedő STIL iskolai aktatáskákat. A továbbiakban áttekinthetően láthatod a hátizsákokat az 1. osztályosoktól a középiskolásokig - modellek és formatervek a 2023-as évre.

MenuX

InformaceX