Kategóriák megjelenítése
OXY NEXT Green Cube iskolatáska, hátizsák

OXY NEXT Green Cube iskolatáska, hátizsák

A termék kódja:9-14623
Mélység: 16 cm
Szélesség:32 cm
Magasság:42 cm
Teherbírás:8
Térfogat:20 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Oxybag

Az OXY NEXT fiú hátizsák cool motívummal ideális második hátizsáknak az általános iskola 2-3 osztályába. 128 cm-es vagy annál magasabb gyermekek számára ajánljuk. A hátizsák elején egy medál is található.

Az iskolai hátizsák két nagy rekesszel rendelkezik, amelyek elegendő helyet biztosítanak a tankönyvek és A4-es füzetek tárolására, valamint két elülső zsebbel az apróbb tárgyak számára. Az ivópalack tárolására szolgáló oldalzsebek fényvisszaverő elemekkel rendelkeznek.

A hátizsák anatómiailag formázott háttámlával, párnázott vállpántokkal, állítható magasságú mellkaspánttal és sok praktikus zsebbel rendelkezik, mindenre, amire gyermekének szüksége van. A biztonság érdekében a hátizsákban fényvisszaverő elemek vannak elhelyezve. A hátizsák alja vízálló anyaggal van ellátva, kiegészítve 4 gumilábbal.

Mérete: 42 x 32 x 16 cm
Súly: 0,8 kg
Űrtartalom: 20 l
Terhelhetőség: 8 kg

Gyártó: Karton P+P

Hasonló termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX