Kategóriák megjelenítése

OXY GO Ló iskolatáska, hátizsák 3db. szett, kulcstartó ajándékba

A termék kódja:0-47723
Szélesség:28 cm
Magasság:39 cm
Teherbírás:6
Térfogat:22 l
Fényvisszaverő elemek: igen, minden oldalról
Gyártó:Oxybag

Lovas iskolatáska magasabb első osztályosok (125 cm-től) általános iskola 3. osztályáig alkalmas. Az OXY GO sorozat lányoknak szóló iskolaszettje egy hátizsákból, egy tolltartóból és egy tornazsákból áll.

Két nagy rekesszel rendelkezik, amelyek elegendő helyet biztosítanak a tankönyvek és jegyzetfüzetek tárolására, valamint két kisebb zsebbel. Továbbá egy oldalsó hálózseb elasztikus szalaggal egy palacknak ??és egy oldalsó cipzáras zseb az apróbb tárgyaknak. A szilárd alja támogatja a hátizsák általános stabilitását, és jobban védi a felborulástól és a tartalom kiszóródásától.A vállpántok és a hátrész párnázata kellemes légáteresztő anyagból készült. A vállpántok formásak, alul varrtak, összehúzó pántokkal és sínnel ellátott mellkaspánttal. A mellkaspánt a megfelelő helyre rögzíti a hátizsákot.A biztonságról minden oldalról fényvisszaverő elemek gondoskodnak.A hátizsáknak van egy nagy párnázott füle a hordozáshoz, egy kisebb pedig a padra akasztásához.Magasabb és masszívabb gyerekek hátán is szépen ül.

Méretek: 39 x 28 x 18,5 cmŰrtartalom: 22 l
Súly: 950 g
Terhelhetőség: 6 kg

Tolltartó:
Egyszintes iskolai tolltartó 2 kihajtható füllel, üres. 25 gumihurkot tartalmaz az írószerek tárolására. A belső szárnyakon átlátszó fóliák vannak az órarendhez.

Sporttáska:
Zsinór húzással zárható, hordható háton vagy iskolai hátizsákra rögzíthető. Anyaga 100% poliészter.

Gyártó: Karton P+P

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX