Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

Nem szabad túl messze lennie az iskolakezdés időpontjától.

Az iskolatáska elsősöknek , de más iskolaköteles gyermekek számára is iskolatáska vagy hátizsák kiválasztására ideális időpont májustól júliusig tartó időszak.


Hogy miért?

A táskának illeszkednie kell a gyermek méretéhez, ami nem biztos, hogy így lesz, ha egy évvel korábban vásárolja meg. Biztosan arra gondolsz, hogy az iskolai évek alatt senki sem oldotta meg ezt a problémát.

De ma már fontosabb, mint valaha. MUDr. Chlupova neurológus szerint, aki az óvodákban napi mozgásprogramot próbál bevezetni, és aki a tanév elején és végén minden résztvevő óvodában diagnosztikát végez a gyerekeken, riasztó, hogy az óvodások akár 90%-ának hibás a testtartása. Ez egészen más szám, mint a korábbi, elegendő mozgást végző generációk esetében. A gyerekek ráadásul nagyobb terheket cipelnek, és a rosszul megválasztott iskolatáska is súlyosbíthatja a hibás testtartást. Minél izmosabb egy gyermek, aki megfelelő testtartással rendelkezik, annál kevésbé számít, hogy a táska illeszkedik-e.

Egy másik szempont az új kollekciók halmozása. A legtöbb beszállító új dizájnnal, azaz új kollekcióval jön ki, és februártól májusig raktározza az árut, így az ajánlott időszakban a legtöbb gyártó már a teljes új kollekciót raktáron tartja. Másrészt a legkívánatosabb darabok még nem fogynak el, ami augusztusban megtörténhet.

A korábbi években előfordult, hogy egyes beszállítóknak késleltetniük kellett a szállítást, és az áruk csak júniusban vagy júliusban voltak elérhetők. Meglátjuk tehát, hogyan alakul a 2024-es év :-)

Szívesen tájékoztatjuk Önöket.

Ha nem bátortalanítottunk el, és most szeretné megajándékozni születésnapjára, akkor van egy PROMOTION-unk az Ön számára. A 2024. április 8-ig 5% KEDVEZMÉNYT adunk az első osztályosoknak szánt iskolai hátizsákokra és aktatáskákra, akár egyenként, akár szettben !!!
A kedvezmény a kódnak QMWEFM8AP3 a megrendelő kosárba történő beírása után kerül levonásra!


Ha nem tudsz választani, nézd meg iskolai hátizsák értékelésünket, ahol megtalálod a táskák magasság szerinti alkalmasságát, valamint ergonómiai minősítésüket.

Frissítve március 25. 2024

Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX