Mikor válasszunk táskát egy első osztályosnak ?

A táska méretének illeszkednie kell a gyermek magasságához, így ha egy évvel korábban vásárolja meg a táskát, mint az iskolakezdés, megtörténhet, hogy a táska mérete nem lesz ideális. Most biztosan azt mondja, hogy az Ön idejében senki nem foglalkozott ezzel a problémával.
Manapság azonban minden más. MUDr. Chlupová neurológus szerint, aki igyekszik bevezetni a napi mozgásprogramot az óvodákban, és aki a tanév elején és végén minden résztvevő óvodában elvégzi a gyermekek diagnosztikáját, úgy véli, rémisztő, hogy akár 90%-ának nem megfelelő a testtartása. Ez a szám teljesen eltér a korábbi, elegendő testmozgást végző generációknál mért számoknál. A gyermekek ezen felül nehezebb terhet is cipelnek, és egy nem megfelelő táska kiválasztása súlyosbíthatja a nem megfelelő testtartást.

Az új termékcsaládok beszerzése egy további szempont. A legtöbb beszállító tavasszal kezdi el beszerezni a termékeket, és júniusra rendszerint már a teljes kollekciót raktáron tartja. Másfelől, ebben az időszakban még a legkeresettebb modellek is kaphatóak, ami augusztusban már nem biztos, hogy érvényes.

Az idei év azonban különleges. Számos gyártónak elfogytak a készletei. Például az elsősöknek szánt Lego és a Bagmaster hátizsákok csak június végén, az Arsuna termékek csak július elején, a cseh Stil márka termékei pedig csak július végén lesznek elérhetőek.
A nagy német vállalatok, a Hama, a Herlitz és az Ergobag leányvállalatai szintén problémákkal küzdenek az új áruk kiszállításával kapcsolatban. Bár az árukat már feltöltötték, nagyon gyorsan elfogytak, és a következő szállítmányok csak júliusban érkeznek.
Ha még semmi sem keltette fel figyelmét, még várhat az idei, 2022-es évben. Igyekszünk a lehető leghamarabb feltenni az online áruházunkba azokat a termékeket, amelyek esetében megbizonyosodtunk arról, hogy hamarosan készleten lesznek, valamint az egyes termékek várható mennyiségét is feltüntetjük majd.

Aktualizáció 2022.07.25:
A LEGO iskolatáskák és kiegészítők sajnos még mindig Hamburgban vannak. A szállítási határidőt a gyártó ismét elhalasztotta, és egyelőre nem jelentettek be új időpontot.
Herlitz Ultralight 2022-es dizájnok és Herlitz LOOP labda - 13. 8. 2022
Ergobag Prime és Satch 2022 - hamarosan! Július vége, augusztus eleje táján
Boll Smart 24, School Mate - augusztus közepe
Stil junior hátizsákok - augusztus közepe
Pixie Crew - 9. 8. 2022
Baagl Harry Potter - augusztus eleje






Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX