Herlitz iskolatáska 2021 - új kollekció az elsősök számára

A Herlitz márka termékei mindenki számára elérhetőek, ugyanis megfizethető áron kaphatók, ezen felül az egyes modellek kiváló ergonómiát és kidolgozást kínálnak. Az elsősöknek szánt iskolatáskák a Hama-val és a Stil-lel együtt az ergonómia szempontjából a legkiválóbbak. Az áttekintésen felül a boltból szerzett tapasztalataink alapján véleményt is alkottunk az egyes modellekről.

 
 
Miért válassza a Herlitz márkát?
 
  • Német márka (kínai gyártás)
  • Minden modell, de leginkább a Loop illeszkedik remekül a gyermek hátán
  • Hangsúly a gyermek biztonságán sötétben, szürkületben és nappal is – modern fényvisszaverő Oralite anyag és fluoreszkáló anyag a Midi és a SoftFlex modelleknél
  • Alacsony tömegű táskák elsősöknek - 730 g-tól
  • A reklamációk százalékos aránya 2019-ben a Detskyeshop s.r.o.-nál: 3,53 %


Mit javaslunk figyelembe venni a választáskor?
  • Midi - az uzsonnás dobozra szolgáló zseb kemény és merev, ha meg van töltve, a gyermekek nehezebben tudják bezárni.
  • Az elsősöknek szánt iskolatáskák nem tartalmaznak apróságokra szánt cipzáras zsebet, amelyet lehet, hogy az édesanyák értékelnének.
  • A különálló elülső cipzáras zseb az elsősöknek szánt modelleken kis uzsonnás dobozokra készült. Az eredeti rózsaszín vagy kék doboz csak szűken fér el a zsebben, ezért például a Hama Step by Step kis uzsonnás dobozt, illetve az Ars Una gyártó uzsonnás dobozait javasoljuk.
TIPPEK!
  • Ebben az évben a kiválasztott modellekhez ismét ivókulacsot vagy ollót adunk ajándékba.
  • Minden modell automatikusan rendelkezik mellkasi övvel.
  • A Pelikan és a Herlitz márkák kínálatát olyan TOP minőségű festési kellékekkel bővítettük ki, mint például tempera vagy vízfesték.
  • ÚJDONSÁGOK:
    • új iskolai tipp elsősöknek SoftLight 900 g tömeggel, kedvező áron.
 

Az Ultralight és a Loop modellek összehasonlítása

Az Ultralight a hátizsákra emlékeztető puhább szerkezetnek, valamint a cipzáras és pántos záródásnak köszönhetően könnyebb, díjazzuk a modern és sportos szabást. Alacsonyabb, mint a Loop, azonban a térfogatot tekintve a két iskolatáska egyforma. A zsebek és a kiegészítők elrendezése mindkét modell esetében azonos. Az Ultralight ezen felül tépőzáras cserélhető matricát is tartalmaz.

Bár ezen modellek nem rendelkeznek olyan részletekkel, mint a mágneses záródás vagy a felső összehúzó pántok, ez az árukból is egyértelmű, mégis fontosabbnak tartjuk, hogy mindkét táska ezek nélkül is tökéletesen illeszkedik a gyermekek hátán.



Új motívumok az Ultralight iskolatáskáknál elsősöknek

Magasság: 36 cm, szélesség: 30 cm, mélység: 21 cm, tömeg: 730 g (egy matricával és a mellkasi övvel mérve)

Modern, hátizsák típusú extrém könnyű modell tartós műanyag aljjal, puha szerkezettel és cipzáras záródással. A tavalyi szezon tapasztalatai alapján megerősíthetjük, hogy szélessége ellenére is tökéletesen illeszkedik apró vállú kisebb gyerekek hátához is. A vállpántok megfelelő ergonomikus kialakításúak. A cserélhető matricák feldobják a semleges (időtálló) grafikát. 

 

Új motívumok a Loop modelleknél elsősöknek

Magasság: 37 cm, szélesség: 31 cm, mélység: 22 cm, tömeg: 900 g

Közkedvelt modellünk kisebb gyermekek számára, amely kiválóan illeszkedik és tömege kevesebb, mint 1 kg. Az Ultralight-hoz hasonlóan műanyag aljú, amely azonban nem olyan jellegzetes és magas, mint például a Belmil márkánál. 




 

Új motívumok a Midi modelleknél 1. osztálytól 

Magasság: 38 cm, szélesség: 32 cm, mélység: 25 cm, tömeg: 1100 g

Bár tömege több, mint 1 kg, de cserébe már rendelkezik a már korábban említett olyan fejlesztésekkel, mint a mágneses záródás, az összehúzó pántok vagy a jelentős területű fluoreszkáló anyag, amely jobb láthatóságot biztosát szürkületkor és sötétben. Kialakítása a Stil modelléhez hasonló. Ismét rendkívül jól illeszkedik a háthoz, még kisebb gyermekek esetében is. Az oldalzsebek nem tartósan elválasztottak a főrekesztől, tehát képesek rugalmasan befelé hajlani, így megtöltés esetén nem nyúlnak ki oldalra. Mindkét zseb megtöltése esetén azonban megtörténhet, hogy az egyik zsebet nem fogja tudni teljesen bezárni. Az elülső zseb az előző évekhez hasonlóan kemény, megtöltés esetén nehezebben záródik.




 

ÚJDONSÁG SoftLight termékcsalád 1. osztálytól

Magasság: 38 cm, szélesség: 28 cm, mélység: 23 cm, tömeg: 900 g

Az idei év divatos újdonsága, amely a tavalyi év újdonságából, a Softflex-ből indul ki, közepes termetű elsősöknek ajánlott. Szintén puha szerkezetű modellről van szó, amely cipzárral és mágneses Fidlock zárral ellátott, a tartós aljnak köszönhetően képes önállóan állni, könnyebb és elérhetőbb áron kapható, azonban a Softflex modellel ellentétben nem rendelkezik mellkasi övvel és állítható hátrendszerrel.
 

Új motívumok a SoftFlex modelleknél 1. osztálytól

Magasság: 40 cm, szélesség: 28 cm, mélység: 20 cm, tömeg: 1100 g

Puha szerkezetű, teljesen felszerelt modell, amely párnázott derékpánttal, állítható magasságú hátrendszerrel és fluoreszkáló anyaggal rendelkezik a gyermekek nagyobb biztonsága érdekében. Közepesen magas és magas elsősöknek ajánlott.



 




Ultimate modell 3. osztálytól

Magasság: 41 cm, szélesség: 31 cm, mélység: 22 cm, tömeg: 650 g

Az egyszerű és könnyű Ultimate hátizsák 3. osztálytól alkalmas, környezetbarát. Újrahasznosított PET palackokból készül.



 

Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX