Herlitz 2020 - iskolatáskák új kollekciója az elsősök számára

A Herlitz iskolatáskák azok számára alkalmasak, akik a német precizitást keresik értelmes áron. Az idei kollekció teljesen új modellekkel érkezik az elsősök számára, illetve környezetkímélő, újrahasznosított PET palackokból készült iskolai hátizsákokkal.
 
 
Miért válassza a Herlitz-et?
 
  • Német márka (kínai gyártás),
  • a háti rész ergonomikus párnázása minden modellnél remekül illeszkedik a gyermek hátán,
  • hangsúly a gyermek biztonságán sötétben és rossz látási körülmények között – minőségi fényvisszaverő és fluoreszkáló anyagok a Midi és SoftFlex modelleknél,
  • a táskák alacsony tömege 730 g-tól,
  • a reklamációk százalékos aránya 2019-ben nálunk: 3,53%.


Mit javaslunk figyelembe venni a választáskor?
 
  • Midi modell – ha az uzsonnás dobozt az elülső zsebbe helyezi, akkor nehezebben záródik a fedél. A zseb merev és a főrekesz része.
  • Az elülső cipzáras zseb az elsősök számára alkalmas táskáknál a kisebb uzsonnás dobozokhoz lett varrva. Az eredeti kék vagy rózsaszín Herlitz uzsonnás doboz csak szűken fér el, javasoljuk például a Hama Step by Step kis uzsonnás dobozt.
TIPPEK!
  • Ebben az évben ajándékként innivalós üveget vagy ollót adunk ajándékba a választott modellekhez.
  • Pelikan ergonomikus német iskolai segédeszközök jobb- és balkezesek számára – olló, ceruzák, zsírkréták és Griffix® négyszintű írásgyakorló rendszer, amely már az óvodás kortól kezdve fejleszti a gyermek motorikus képességeit.
  • ÚJDONSÁGOK:
    • Új Ultimate iskolatáska PET palackokból 650 g – egy Ultimate táska 10 PET palacknak ad új életet!
    • Új modellek: Ultralight 730 g és SoftFlex állítható háti rendszerrel és párnázott derékpánttal. A SoftFlex modellt gerincproblémákkal küzdő gyermekeknek is ajánljuk.
 

  
ÚJDONSÁG
Ultralight iskolatáska elsősöknek

Magasság: 36 cm, szélesség: 30 cm, mélység: 21 cm, tömeg: 730 g (egy matricával és a mellkasi övvel mérve)

Újdonság az alacsony gyermekek számára 115 cm-től. A lágy konstrukciónak és a fedélnek köszönhetően könnyű, de ennek ellenére is szilárd, műanyag, vízálló aljzattal rendelkezik. Cipzárral és a fedélen található Click lock zárral záródik. A háti résznél egy mozgatható elválasztó fal található az A4-es méretű füzettartók elhelyezésére, elül egy cipzáras zseb található az uzsonnás doboz tárolására. Mindegyik modell két tépőzáras cserélhető matricát tartalmaz, melyek erősen tartanak. Nem hiányzik az állítható mellkasi öv sem. Egyetlen gumis füllel rendelkezik a kézben hordás és a táska felakasztása érdekében. Az oldalsó gumis zsebekbe a szélesebb innivalós üveg is elfér. Az első tapasztalataink alapján az üzletünkben jól illeszkedik a kisgyerekeknek 30 cm-es szélességnél is, annak ellenére, hogy a vállpántoknál nincsenek összehúzó pántok.

  

Új motívumok a Loop modelleknél elsősöknek

Magasság: 37 cm, szélesség: 31 cm, mélység: 22 cm, tömeg: 900 g

Kedvelt modell a kisebb gyermekeknek. Az új lányos és fiús motívumok között szerepelnek a flitterek, szivecskék, lovak, a világűr és a foci is. Az Ultralight modellel ellentétben szilárd konstrukcióval rendelkezik. Egyébként azonos elemekkel rendelkezik, mint a műanyag aljzat, széles gumis oldalzsebek, mellkasi pánt és gumis fül. Szintén tökéletesen illeszkedik a gyermekeken összehúzó pántok nélkül is.



Új motívumok a Midi modelleknél 1. osztálytól

Magasság: 38 cm, szélesség: 32 cm, mélység: 25 cm, tömeg: 1100 g

Annak ellenére, hogy magasabb, mint az előző modellek, a vállpántok varrási módjának köszönhetően jól illeszkedik a kisgyermekek hátán is. A próba során azonban ellenőrizze, hogy a felső fedél nem-e zavarja a gyermek nyakának komfortzónáját. Továbbá belső cipzáras zsebet és Fidlock mágneses zárt is tartalmaz a könnyű zárás érdekében. Az elülső zseb az uzsonnás doboz számára része a főrekesz szilárd szerkezetének. Az oldalsó cipzáras zsebek az innivalós üveg számára befelé hajlanak, tehát nem tágulnak mesterségesen. A zseb könnyen záródik egy 0,5 l-es üveg esetén, egy 0,7 l-es üveg esetén már szűken záródik főleg ha meg van töltve. A fényvisszaverő elemeken kívül fluoreszkáló anyaggal is el van látva a nagyobb láthatóság érdekében a sötétben. Rendelkezik még összehúzó pántokkal és állítható magasságú mellkasi pánttal a vállpántoknál.


 

ÚJDONSÁG SoftFlex modellek 1. osztálytól

Magasság: 40 cm, szélesség: 28 cm, mélység: 20 cm, tömeg: 1100 g

Az előző Motion modellt helyettesíti és átlagostól átlagon felüli magasságú elsősök számára javasoljuk. Az új modellt abszolút TOP terméknek tartjuk, annak köszönhetően, hogy olyan kiegészítőkkel rendelkezik, melyekkel minden minőségi iskolatáskának rendelkeznie kellene – párnázott, levehető derékpánt, amely jobban eloszlatja a súlyt a hát deréki részére, nagy fényvisszaverő elemek és jelentős területű fluoreszkáló anyag tiszta, fényes színekben (mint a Midi modelleknél). Továbbá sínes mellkasi pánttal és összehúzó pántokkal is rendelkezik. Nagyon jól illeszkedik és hátproblémákkal küzdő gyermekeknek is ajánljuk.
Ezen kívül rendelkezik még állítható magasságú vállpántokkal 3 helyzetben S, M, L (a gyermekkel együtt növekszik). A szerkezet puha, cipzáras zárás és Fidlock mágneses zárral ellátott fedél. Nagy, puha cipzáras elülső zsebbel rendelkezik, amelybe elfér egy 0,7 l-es innivalós üveg is. Két cserélhető tépőzáras jelvénnyel is el van látva. Ismét egy füllel rendelkezik, mint az előző modellek. Erősen varrott szövet és elég széles. A felső fedél egy titkos zsebet tartalmaz a kulcsok vagy a pénztárca elhelyezésére. Készletben adjuk uzsonnás dobozzal, könnyű műanyag A4-es füzettartóval, felszerelt tolltartóval és cipőzsákkal.

 

ÚJDONSÁG Ultimate iskolai hátizsák 3. -5. osztályosok részére

Magasság: 41 cm, szélesség: 31 cm, mélység: 22 cm, tömeg: 650 g

Egyszerű háromrekeszes modell könnyű szerkezettel, kedvező áron, újrahasznosított PET palackokból (a felső anyag 70%-ban újrahasznosított PET palackokból készül). A hátizsákok el vannak látva sínes mellkasi pánttal, minden oldalról fényvisszaverő elemekkel (oldalt és a vállpántokon díszes alakú fényvisszaverők), illetve felső és oldalsó összehúzó pántokkal a háton való jobb illeszkedés érdekében. Az elülső rekeszben továbbá található egy hálós cipzáras zseb, az oldalzsebek gumisak és szimmetrikusak mindkét oldalon. A további elülső zsebben egy műanyag karabiner található a kulcsok számára, illetve egy névcímke. A zseb mély, csak a mélységhez mérten szűk nyílást kifogásoljuk. A hátsó rekesz cipzárja a táska hátának része. Rendelkezik még egy kisebb párnázott, szilárd anyagfüllel. Az aljzat kis műanyag lábakkal rendelkezik, de nincs megerősítve.


Vissza a hírek listájához
Hogyan válasszunk iskolatáskát? Olvassa el útmutatónkat.

Licenc termékek

Legfrissebb híreink

09.11.

Gyerek ágynemű - amit jó tudni

Tudtad, hogy a mikroplüss pamutból is készülhet? Új anyagok és azok áttekintése.

23.08.

Füzettartók vagy füzetboxok?

Rengeteg módja van annak, hogy megvédje a füzeteket és a tankönyveket a gyűrött sarkoktól. Melyik lehetőség a megfelelő az Ön iskolásai számára?

15.08.

Oxybag új kollekció 2023

Továbbfejlesztett modellek és az új Oxy bag iskolatáska 2023! Választás? Fontolóra veszi? A márkáról szóló részletes információk biztosan felgyorsítják a döntéshozatali folyamatot.

MenuX

InformaceX